0
Meditatia, Relaxarea, Terapii

Incepem anul cu un gand pozitiv!

Dragilor,

Incepem anul cu un gand pozitiv!

Cum arata pentru voi 2022?

Eu am inceput job-ul in forta, cu ganduri si planuri marete pentru acest an, pe care eu il consider fabulous.

In ceea ce priveste proiectul meu personal, m-am intalnit deja cu frumoasa mea echipa de prieteni si am pus la punct ceea ce vom face si mai frumos pentru “Buticul cu ganduri bune”.

In primul rand, ne dorim sa ramanem mesagerii mesajelor pozitive.

Chiar din primele zile ale anului am citit si am urmarit cateva aspecte pe care numerologii si astrologii le-au previzionat pentru anul acesta. Si astfel m-am gandit sa fac un rezumat pentru voi.

Anul 2022 din punct de vedere numerologic poarta vibratia lui 6. Mai exact avem cifrele 2, 4 si 6.

Mai multe despre magia numerelor puteti citi aici

Cifra 2 este o cifra a emotiilor sub diverse aspecte, de la cuvinte pana la trairea constienta.

Cifra 4 este despre obiceiuri, reguli sau chiar legi.

Chiar se pot intampla schimbari la nivel national deoarece, conform numerologilor, tara noastra intra in anul  5 al ciclului de 9 ani.

Suntem sfatuiti sa fim atenti la tot ce inseamna “rutinele noastre “, mai ales la cele nesanatoase si daunatoare.

Anul acesta este important sa invatam sa spunem “NU” si sa ne indreptam atentia spre dezvoltarea personala. Mai exact sa ne punem pe primul loc in tot si in toate.

Cifra 6 din acest an, scoate la iveala fricile si frustrarile pe care fiecare dintre noi le avem. In acelasi timp , 6, intareste foarte mult instinctul de supravietuire dar si agresivitatea.

Fara sa fiu expert numerolog, am invatat cum se calculeaza cifra de destin si va spun si voua:

  • se aduna cifrele din ziua nasterii cu cifra lunii si ciferele din anul nasterii.

Pentru a fi mai simplu va dau un exemplu :

  • persoana nascuta in : 09.09.1950, avem 0+9+0+9+1+9+5+0=33, apoi adunam 3+3= 6. Acesta persoana are cifra de destin 6.

In acest an 6, cele mai avantajate persoane sunt cele cu cifra de destin para : 2, 4, 6, 8.

Dar si celelate persoane, cu cifra de destin impara, sunt avantajate deoarece ele se vor bucura de admosfera calda din familie.

Tema acestui an cu cifra de vibratie 6, este echilibrul si armonia in tot si toate.

Este indicat ca anul acesta sa ne imbogatim bagajul de cunostinte, sa invatam lucruri noi, sa citim mai mult deoarece este anul emotiilor si trairilor intense.

Puteti citi mai multe articole depre cum sa ne relaxam mintea si trupul, aici

Chiar combinatia dintre 2 si 6, conform numerologilor, ne ofera anul acesta un “carusel de emotii, trairi si senzatii fara precedent”.

Sfatul meu este sa fim foarte atenti la aceste emotii si trairi, atat ale noastre cat si ale celorlati, deoarece exista riscul ca altii sa ne manipuleze folosindu-se de acestea.

Vom fi usor de influentat de altii prin emoțiile lor sau prin vorbele alese cu mare grija.

Exista posibilitatea  sa se formeze grupuri care sustin diverse teorii, mai mult sau mai putin fondate. De aceea este foarte important sa avem descernamant in a ne sustine o ideee sau un punct de vedere.

Vibratia acestui an este feminina si din acest motiv tot ceea ce este specific femeilor va iesi in evidenta in acest an, inclusiv nevoile acestora.

In acest an, femeile vor avea propuneri de job-uri pe pozitii foarte inalte. Ele se vor implica in multe domenii care sunt cu precadere ale barbatilor.

Atentie! Mai mult ca niciodata este necesar ca in 2022 sa evitam gandurile negative, deoarece forta gandului nostru se materializeaza mai repede decat ne putem imagina.

Orgoliile și exacerbarea egoului trebuie evitate in mod conștient. Anul acesta este important sa cultivam constient: intelegerea, compasiunea, toleranta, egalitatea, colaborarea, asumarea, echilibrul, acceptarea celorlalti si a situatiilor ivite

Va pup,

Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu