Descoperă Trairea Conștientă

Curs Online cu Simona Stefania Nicolae

Te invităm să faci parte din călătoria noastră către „Trairea Conștientă” – un curs online ce se va desfășura pe parcursul a 3 weekenduri consecutive în perioada 16 – 31 martie. Locurile sunt limitate, iar acum ai o șansă unică de a te înscrie și de a te bucura de prețul de early booking de 908 lei.

 

Motivația Cursului:

Viteza cotidiană și presiunile sociale pot aduce umbre asupra stării noastre energeticeși mai ales asupra stării de sănatate a corpului fizic. Acest curs este o invitație de a ne reîntoarce la noi înșine, de a ne acorda timpul necesar pentru a ne iubi și a ne regăsi echilibrul. Împreună găsim propria forța de regenerare și echilibru.

Învață să îți acorzi cel puțin 30 de minute zilnic pentru sufletul tău și să îți recapeți liniștea interioară.

Ce Vei Învăța:

Descoperă arta trăirii conștiente și beneficiile aduse minții și corpului tău. Prin exerciții practice și ghidare specializată, vei învăța să îți eliberezi mintea de gândurile negative și să o umpli cu energie pozitivă, propulsându-te către un stadiu superior de sănătate, echilibru și împlinire personală.

Cum Te Înscrii?

Pentru a-ți rezerva locul, plătește taxa de înscriere de 150 lei și beneficiezi de prețul redus până la 31 ianuarie.  Pentru detalii suplimentare, te rugăm să ne contactezi la adresa de email contact@symone.ro sau la numărul 0744.11.69.83

Taxa de 150 Lei la înscriere, Se scade din valoarea TOTALĂ a cursului!

Inscrie-te

pentru conținut și vânzări exclusive

Prin abonarea la newsletter-ul nostru sunteți de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de confidențialitate

follow

urmareste ...