Relatia dintre meditatie si vindecare

Meditatie si Relaxare

Dragii mei,

Meditatie si vindecare este subiectul de azi.

Asa cum am mai spus, nimic nu este intamplator si totul se leaga logic.

Oamenii, intr-un procent extreme de mare, traiesc aproape toata viata ancorati in ganduri, iar cand apar se implica si se lasa absorbiti in ele fara a le studia si judeca, ca sa le poata intelege apartenenta energetica.

Cercul negativitatii in gandire si a dependentei de victimizare,  poate fi interupt prin meditatie.

Muzica de meditatie poate fi un medicament extraordinar.

In cazul depresiilor meditatia este de mare ajutor.  Medicii experti in neurologie ne spun ca lobul insular este acea parte a creierului in care simtim nefericirea si care este legata de functionarea executiva a creierului, cea care cauta motive.

Asadar, cand gandim negativ aducem la suprafata sentimente negative, devenim nefericiti, tristi si avem comportament pe masura. Asta ne afecteaza viata.

Oamenii de stiinta ne-au demonstrat ca materia este si energie.

Acum incearca sa descopere cum vor aplica asta in medicina.

Aboneaza-te si tu la canalul meu de YouTube, aici.

Astfel a inceput revirimentul medicine traditionale asiatice, care vindeca si trateaza de la interior la exterior, energetic si naturist.

Tot din medicina asiatica am invatat ca meditatia incetineste procesul de imbatranire.  In manastirile calugarilor tibetani,  in care se practica meditatia intensiv, ridurile acestora sunt la vedere insa forta lor de viata este inca extrem de tanara.

Meditatia tibetana se bazeaza pe mantre, sunete armonice repetitive, regasite si in muzica de meditatie – muzica de vindecare.

Mai multe articole despre meditatii si terapii gasiti aici.

Etimologia cuvintelor “meditatie si medicatie” spune ca sunt cuvinte cu aceeasi radacina latina: medeor, care inseamna a vindeca, a repara, a ingrijii.

Dragi cititori, invatati sa meditati, creati in voi starea de bine, de echilibru energetic si apoi gata la treaba ca aveti asa de multe de facut!

Sa va fie numai bine!

 

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *