PROGRAMAREA Cristalului

 

Cristalele sunt, practic, niste computere la purtator. Sunt capabile sa fixeze la comanda energii, sa le stocheze si sa le elibereze, atunci cand se cere aceasta. In cazul cristalelor nu este nevoie de limbaje speciale, programarea lor facandu-se cu imagini mentale obisnuite, cu Forme – Gand. ( in sensul in care inchizand ochii ne imaginam ceea ce ne dorim ).

Programarea Cristalului.

Primul pas:

Curatam cristalul asa cum am invatat intr-un articol postat de mine. Asta inseamna ca acel cristal nu mai are nici un fel de program/dorinta de-a noastra.

Pasul al doilea:

Conceperea programului. Foarte important este ca atunci cand vrem sa punem un program cristalului sa ne eliberam de ganduri negative

Fiecare program pe care-l punem cristalului trebuie sa fie foarte clar si concis. De exemplu programarea Cuatrtului se face proiectand in el gandul respectiv in timpul unei sedinte de meditatie Alfa.

Se pot programa Cristale pentru terapie, Cristale pentru meditatie, pentru protectie si sustinere, etc.

Pasul al treilea:

Implementarea programului in Cristal se face cu mici diferente dependente de tipul de cristal, aproximativ in acelasi mod. Cristalele cu un singur varf se tin in palma mainii stangi, dreapta fiind tinuta cu palma in jos, caus deasupra cuartului. In aceasta pozitie, se proiecteaza mental programul cu ajutorul mainii drepte, formandu-se un circuit energetic intre cei doi centri energetici din palme, incluzand si cristalul.

Programarea este terminata atunci cand nu se mai vizualizeaza lumina ce iese din palma dreapta, ori cand nu se mai simte racoare in ea. Cristalele cu doua varfuri se tin intre cei doi centri energetici din palme, cu varfurile orientate spre ele. Fiind cu doua varfuri, aceste cuarturi sunt foarte versatile in privinta sensului de lucru, iar programul implementat este deosebit de puternic.

Mai multe articole despre ” magia cristalelor” gasiti aici.

Clusterele pot fi programate in bloc sau fiecare cristal in parte poate primi cate un program. In cazul in care in Cluster se implanteaza un singur program, se procedeaza ca si la cristalele cu un singur varf. In cazul in care se introduc programe diferite in fiecare varf, centrul de emisie din palma dreapta se orienteaza deasupra cristalului respectiv, iar fasciculul emis se orienteaza mental in acest varf. In asemenea caz, programele introduse trebuie sa fie compatibile intre ele.

Fixarea programului in cristal se face repetand implementarea zilnic, timp de sapte zile. In functie de complexitatea programului, implementarea aceasta zilnica poate dura cateva minute.

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *