0
Meditatia, Relaxarea, Terapii

Sa-i dam Timpului Timp

Sa-i dam timpului timp..

Astazi vreau sa va vorbesc despre timp, acest bun pretios pe care fiecare dintre noi il are.

Am decis sa scriu despre “timp” deoarece in ultima vreme tot mai multe cunostine ma intreaba: cand ai timp sa scrii pe blog, cum ai timp de job, copii, casa, relaxarea ta, iti mai ramane timp si pentru citit? Sau cand ai avut timp sa scri si sa concepi efectiv o carte?

Toate aceste intrebari mi-au fost puse de persoane care stiu cat de mult ma implic in job-ul meu.

Acestia stiu cat iubesc ceea ce fac la job, cat de dedicata sunt familiei si prietenilor mei minunati.

Un alt mod de a privi viata, aici

Dragii mei,

Pentru noi toti o zi completa inseamna 24 h si asta timp de 7 zile pe saptamana. Depinde de fiecare dintre noi cum oraganizam aceste ore si aceste zile.

Eu sunt genul acela de persoana care invata in fiecare zi cate ceva, care citeste mult iar felul meu de a ma relaxa este sa impartasesc cu voi cele traita sau vazute cu diverse ocazii, scriindu-va pe blog.

Ma gandesc de ceva vreme, cum as putea sa scriu o carte cu si despre relaxare, mai ales despre cateva lucruri simple pe care orice om ar putea sa le faca pentru asta. Asa a aparut zilele acestea “Puterea Prezentei Tale”. Carte scrisa cu tot sufletul  pentru alte suflete. Este prima mea carte si promit sa nu ma opresc aici.

Sa-i dam timpului timp..

Sa revenim la subiectul principal al acestui articol, “timpul”. Trebuie sa mentionez ca job-ul meu din ultimii sase ani m-a invatat foarte multe lucruri, insa cel mai important a fost sa-mi organizez eficient timpul.

Imi place mult citatul in care ma si regasesc

“daca-ti place ce faci nu vei munci nici macar o zi din viata ta”.

Si DA! Am doi copii minunati, o mama extraordinara si o “mana de prieteni” foarte buni cu care petrec timp pretios si de foarte buna calitate.

Cu ajutorul acestor prieteni minunati, am reusit sa pun in practica o dorinta mai veche a mea si anume sa “modelam“ magazinul acestui site – “Buticul cu ganduri bune”, care in curand va prinde aripi.

un prim articol despre magazin, aicihttps://symone.ro/magazin-in-curand/

Si pentru ei ca si pentru mine timpul este pretios, insa atunci cand sti sa-l organizezi si cand ai foarte multa rabdare totul se poate realiza.

Ideea este sa “Imprastiem mesaje pozitive”, sa transformam incruntarile in zambete, sa ajungem acolo unde putin pot ajunge – la starea aceea de relaxare si de liniste a gandului.

Nu uitati!  Este important sa pretuim timpul, dar cel mai important lucru este:

Alocati timp pentru sufletul vostru!

Sunteti unici ! Sunteti minunati!

Cu drag

Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu