500,00 lei

Aranjament MOET & flori

Pachetul contine 1 sticla de Moet Brut Imperial 0.75L si o cutie eleganta cu trandafiri realizati din hartie fina de calitate superioara ce imita perfect florile proaspete, fiecare petala fiind modelata manual cu multa atentie si daruire. Fara absolut nici o intretinere, acest aranjament premium va arata ...intotdeauna luxos, realist si elegant capturand cu siguranta atentia si reprezentand cadoul ideal pentru persoanele dragi. Dimensiuni: 38x27x13 Moet & Chandon este o sampanie de calitate premium cu o traditie din anul 1869, expresiva cu un caracter unicat, creata din peste 100 de sortimente de vinuri din care 20-30% sunt vinuri de rezerva atent selectionate. Are o textura fina completata de arome de pere si piersici. Gustul delicios si buchetul echilibrat sunt asigurate prin cupajarea a trei soiuri de vin Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier. Alcool 12.00%

Detalii produs
Pachetul contine 1 sticla de Moet Brut Imperial 0.75L si o cutie eleganta cu trandafiri realizati din hartie fina de calitate superioara ce imita perfect florile proaspete, fiecare petala fiind modelata manual cu multa atentie si daruire. Fara absolut nici o intretinere, acest aranjament premium va arata intotdeauna luxos, realist si elegant capturand cu siguranta atentia si reprezentand cadoul ideal pentru persoanele dragi.

Dimensiuni: 38x27x13

Moet & Chandon este o sampanie de calitate premium cu o traditie din anul 1869, expresiva cu un caracter unicat, creata din peste 100 de sortimente de vinuri din care 20-30% sunt vinuri de rezerva atent selectionate. Are o textura fina completata de arome de pere si piersici. Gustul delicios si buchetul echilibrat sunt asigurate prin cupajarea a trei soiuri de vin Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier.

Alcool 12.00%