Meditații ghidate

Sunt Simona Ștefania Nicolae, sunt terapeut energetic și consilier de dezvoltare personală. Imi place să spun că sunt antrenor de stare de bine pentru cei care isi doresc sa-și schimbe percepția despre lume și viața, pentru liniștea propriului suflet.

Am creat brand-ul Symone.ro pentru a putea împartași învătaturile primite și aplicate, cu rezultate extraordinare, pe propria persoană.
Viteza în care trăim, societatea din ce în ce mai întunecată energetic, senzația lipsei timpului pentru realizarea obiectivelor propuse, ne-a îndepărtat de propria persoană și am uitat să ne iubim, am uitat să ne acordam 30 de minute zilnic pentru sufletul nostru, am uitat de noi.Am creat special pentru voi, categoria de meditatii ghidate si cursuri.

Împreună cu mine prin ghidajul meu, vei învata și tu să meditezi, să-ți relaxezi mintea și trupul, pentru a avea o viață mai bună și în echilibru.

Linistea minții și relaxarea corpului nostru sunt elemente esentiale pentru un stil de viață mai sănătos.În primul rând vreau să știi că un spirit liniștit poate fi sursa unor puteri uriașe.

De aceea învațăm să ne relaxăm, să atingem pacea sufletească și din acest motiv este esențial să ne golim zilnic spatiul gândurilor de tot ce este negativ, iar spatiul ramas gol să il umplem cu gânduri pozitive, înălțătoare, constructive pentru sănatate, spirit și suflet.