42,00 lei

Buchet Salvie

Dimensiuni: 10-12 x 3cm (lungime x diametru) Greutate: Aproximativ 25-30 Grame Ambalare: Punga din plastic Salvia uscata si “ imapchetata” sub forma unui buchet, este folosita pentru fumigatie de secole. Este folosita pentru purificare si are efecte terapeutice ...deosebite. In meditatie prin inspirarea fumului, se ajunge foarte usor in stare alfa, starea de meditatie si liniste a mintii. Folosita in ritualurile de purificare si curatare energetica, aceasta planta este considerata sacra. Se foloseste ca remediu pentru diferite afectiuni, din cele mai vechi timpuri, in tincturi, creme si suplimente. S-a demonstrat stiintific, ca arderea salviei emana ioni negativi, acele „vitamine ale aerului” cu efecte tamaduitoare pentru organism. Nota: fiecare buchet de salvie creat special pentru fumigatie, este confectionat manual, exista posibilitatea ca acesta sa difere usor fata de poza prezentata.

Detalii produs
Dimensiuni: 10-12 x 3cm (lungime x diametru)

Greutate: Aproximativ 25-30 Grame

Ambalare: Punga din plastic

Salvia uscata si “ imapchetata” sub forma unui buchet, este folosita pentru fumigatie de secole.

Este folosita pentru purificare si are efecte terapeutice deosebite.

In meditatie prin inspirarea fumului, se ajunge foarte usor in stare alfa, starea de meditatie si liniste a mintii.

Folosita in ritualurile de purificare si curatare energetica, aceasta planta este considerata sacra.

Se foloseste ca remediu pentru diferite afectiuni, din cele mai vechi timpuri, in tincturi, creme si suplimente.

S-a demonstrat stiintific, ca arderea salviei emana ioni negativi, acele „vitamine ale aerului” cu efecte tamaduitoare pentru organism.

Nota: fiecare buchet de salvie creat special pentru fumigatie, este confectionat manual, exista posibilitatea ca acesta sa difere usor fata de poza prezentata.