METAFIZCA, MISTER SAU STIINTA..

Metafizica.

In urma cu cava ani, mai exact in aprilie 2016, paseam  pentru prima data in aceasta lume a metafizicii. Mai precis, lumea celor care vor sa se cunoasca pe sine si din alt punct de vedere. Acea lume a energiilor, vibratiilor, subconstientului si dimensiunilor inalte.

In 2016 am fost acceptata sa studiez in prima Academie de Metafizica si Stiinte Spirituale din Bucuresti. Generatia nostra a fost prima clasa din Bucuresti, Academia functionand de 9 ani deja la Tg.Mures.

Cu ajutorul Divinitati am si finalizat cursurile sustinand bineinteles si un examen de final. Desi pe parcursul a 3 ani am invatat sa-mi stapanesc emotiile, am invatat sa “ alung” frica, in acel moment am avut si trait cele mai mari emotii din viata mea. Am finalizat cu brio examenul scris si oral dar mai ales emotional, obtind cea mai draga diploma a sufletului meu – diploma de Terapeut in vindecare energetica, extrasenzoriala si cosmica. Insa aceasta scoala a fost pentru mine mult mai mult decat aceasta diploma, a fost si este un stil de viata la un alt nivel de constiinta.

Am invatat foarte mult in acesti trei ani de studiu, in primul rand ca nimic nu este intamplator si totul se intampla cu un motiv. Am invatat ca noi ne scriem singuri “contractul pentru viata pamanteana”, ca oricat de mult vrem ceva, daca nu trebuie sa se intample nu se va intampla.

Unul dintre motivele pentru care am decis sa-mi fac propriul site este sa impartasesc cu voi din invataturile mele dar si din invataturile marilor Maestri, deoarece astazi le inteleg si percep dintr-o alta perspectiva. 

Ce este Metafizica?

Definitia corecta este: “Parte a filozofiei avand drept obiect cunoasterea absoluta, studierea fenomenelor care nu pot fi percepute cu simturile noastre, care depasesc cadrul experientei”. 

Cu ajutorul “ metafizicii” omenirea poate sa inteleaga mai bine si mai aprofundat subiectele care sunt in afara acestei lumi fizice.

Cuvantul  Metafizica este un cuvant compus: meta = dupa si  fizica = in afara fizicii; referindu-se bineinteles in afara starii fizice si dincolo de real sau experimental.

Intrebarile frecvente care apar cand nu stim nimic despre aceasta lume, sunt:
  • Care este realitatea?
  • Percep corect lumea inconjuratoare?
  • Exista DUMNEZEU?
  • Ce este Universul?
  • Ce loc si rol avem noi oamenii in Univers?

Putem afla raspuns la fiecare dintre ele.

Mai multe pe aceiasi tema, aici

va pup,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *