Ambitie, Imaginatie si mult Suflet

Buna dragilor,

Ambitie, Imaginatie si mult Suflet, despre acest subiect magic vorbim azi.

Vorbim despre omul cu aceste calitati extraordinare.

Pe creatoarea brand-ului “Nuovaidea.ro” am cunoscut-o in ziua in care am semnat contractul cu firma la care lucrez de patru ani. Ea a fost prima persoana care m-a luat „in primire” .

In sensul in care a inceput sa-mi explice despre ce este vorba in noua mea provocare de viata, cu o energie debordanta. Recunosc ca in acele zile eram extrem de timida, ascutam si inmagazinam tot ca “o sugativa”.

Insa pe ea nu aveam cum sa o uit din cauza vibratiei si energiei pe care o transmitea.

Nuovaidea.ro

Tot ea este cea cu care la nici jumatate de an distanta, m-am certat foarte tare la telefon. Ne-a trecut repede pentru ca a fost o cearta constructiva, zic eu.

Cine o cunoaste pe Mona, stie ca adora cifrele si tabelele facute cu multa iscusinta in excel. Insa nu multi stiu ce imaginatie bogata are in ceea ce priveste frumosul pus in practica, intr-o multitudine de aranjamente florale si decoratiuni inedite. Pentru evenimente de lux si nu numai ea face ca totul sa fie magie.

te astept si pe tine sa te abonezi la canalul meu de You Tube, aici

Eu venind din domeniul evenimentelor, am fost curioasa sa vad concret ce face ea in afara job-ului pe care-l avea alaturi de mine.

Asa am descoperit pasiunea sufletului ei, pe care astazi a transformat-o in business si job. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut mult ce am vazut.

Eu fiind, ca si organizator de evenimente speciale, o persoana “greu de multumit”.

Aici gasiti multe minunatii.

Daca sunteti curiosi sau de ce nu, daca aveti nevoie de ceva inedit, unicat si personalizat, va las mai jos datele acestui brand pe care il apreciez foarte mult.

Cu drag,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *