ARHANGHELII

Arhanghelii – Cel mai frumos pictor este CERUL

= partea II-a =

Dragii mei,

Arhanghelii

Asa cum am spus, acest subiect imi este foarte drag.

Asadar azi vom scrie despre o alta parte dintre ei, asa cum ne sunt cunoscuti noua, pamantenilor.

 Vom vorbi despre trasaturile lor caracteristice si scurte descrieri despre faptele atribuite lor.

Arhanghelii sunt lumina si iubirea divina catre diferite finite care traiesc pe pamant.

Citeste si depre Arhanghelul Mihail, aici.

Azi vorbim despre : Ariel, Azrael, Chamuel, Gavril ( sau Gabriel), Haniel, Iermiel, Iofiel.

ARHANGHELUL ARIEL insemna “Leoaica lui Dumnezeu”, ne ajuta sa ne satisfacem nevoile fizice.( bani, adapost, alte necesitati mataeriale). Ariel ne ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator si la ingrijirea si vindecarea animalelor.

Ariel lucreaza impreuna cu Arhanghelul Rafael la vindecarea animalelor.

ARHANGHELUL AZRAEL insemna “cel pe care il ajuta Dumnezeu”. Acest arhanghel ajuta sufletele celor decedati sa ajunga in Ceruri, ii vindeca pe cei indurerati, ii sprijina pe cei neconsolati.

ARHANGHELUL CHAMUEL inseamna “cel care il vede pe Dumnezeu”. Acesta calmeaza nelinistea, aduce pacea la nivel global dar si personal. Ajuta la gasirea obiectelor si persoanelor pierdute si la solutionarea situatiilor extreme.

ARHANGHELUL GAVRIL ( sau GABRIEL) inseamna “mesagerul/trimisul lui Dumnezeu”. Acesta ii ajuta pe mesageri ( ex. scriitori, profesori, ziaristi). Arhanghelul Gabriel este cel care a vestit nasterea lui Ioan Botezatorul si chiar i-a adus Mariei vestea nasterii lui Isus. El transmite si forte multa iubire. Iubirea pe care o transmite  copilului din tine este o iubire materna.

ARHANGHELUL HANIEL inseamna “gloria lui Dumnezeu”. Acesta da oamenilor clarviziunea. Este asociat planetei Venus si Lunii.

ARHANGHELUL IEREMIEL inseamna “mila lui Dumnezeu”. Acesta se ocupa de tot ce inseamna emotii, ne ajuta sa trecem in revista intreaga viata. Ne ajuta in planificarea schimbarilor positive.

ARHANGHELUL IOFIEL inseamna “frumusetea lui Dumnezeu”. Ne ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice, aduce frumusete si ordine in gandurile caselor, birourilor noastre si in toate mediile in care traim, inlaturand energia negative.

Daca vrei sa citesti despre cunoasterea de sine, poti citi aici.

Va pup cu drag,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *