Atentionare in legatura cu cristalele

Atentionare in legatura cu cristalele.

CRISTALOTERAPIA este o forma de terapie complementara. Daca este aplicata corect este foarte eficienta pentru potentarea tratamentului alternativ, ajuta la ameliorarea starii de sanitate. Este un real succes in procesul de vindecare.

CRISTALOTERAPIA nu recomanda, sub nici o forma, intreruperea tratamentelor prescrise de medici, ci din contra, incurajeaza si indruma persoanele suferinde catre consultul medical, catre investigatiile medicale, terapiile prescrise si procedurile medicale recomandate de acestia.

Toate tehnicile sau sfaturile din acest acest blog nu exclud sub nici o forma investigatiile si procedurile medicale si nici tratamentele medicinii alternative, din contra, incurajeaza colaborarea intre medic, pacient si cristaloterapeut.

EFECTE SECUNDARE POSIBILE LA FOLOSIREA CRISTALELOR

Cristalele sunt de mare ajutor in timpul terapiilor, insa pot provoca si efecte secundare. Ele au energii vindecatoare, insa nu toti oamenii sunt obisnuiti cu astfel de energii. Cristalele trebuiesc folosite si introduce treptat in actul de terapie pentru ca organismul sa se obisnuiasaca cu ele. Pot aparea adeseori dureri de cap in timpul meditatiei sau a cristaloterapiei, mai ales in zona fruntii. Acest simptom poate fi interpretat ca un proces pozitiv generat de exercitarea centrilor intuitivi. In cazul unei dureri persistente se vor indeparta cristalele.

In general, durerile apar pe acele locuri ale corpului unde aura sau corpul energetic sunt in deficit, semnalizand actionarea cristalelor care incearca sa echilibreze erorile. In afara de aceste senzatii pot aparea si fluctuatii ale temperaturii corporale, valuri de caldura de exemplu. Incalzirea semnalizeaza primirea energiilor cristalelor, iar racirea eliberarea energiilor, in scopul mentinerii echilibrului.

Amorteala ca fenomen, se produce datorita fluxurilor energetice care apar intre cristale sau intre ele si noi. Prin indepartarea acestora, senzatia dispare. Mai pot aparea simptome precum diaree sau dureri stomacale, provocate de o energizare prea lunga ca timp sau prea mare, pentru persoana respectiva. La asemenea senzatii se indeparteaza imediat pietrele sau se schimba cu unele mai mici sau mai putin energizate. Incompatibilitatea poate aparea la prima folosire a cristalelor, cand cel mai des se simte o anumita incarcare de tip negativ.  Starea de zapaceala sau “aiureala”, poate aparea in urma unor sedinte intensive de cristaloterapie, care semnalizeaza eliberarea de diferitele stari psihice

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *