Despre AURA

CE ESTE AURA?

Inainte de a raspunde concret la intrebarea de mai sus, vreau sa va spun cateva lucruri pe care sigur le-ati simtit si voi de-a lungul timpului. Sunt sigura ca a-ti cunoscut persoane fata de care a-ti simtit o afinitate inexplicabila, de parca le stiati de-o viata si v-ati asezat la povesti fara sa va dati seama cand a trecut timpul.

Acest deja vu se explica simplu, v-ati mai intalnit cu acele persoane intr-o viata anterioara iar relatia dintre voi a fost una pozitiva.

In acelasi timp exista persoane in prezenta carora nu va simiti tocmai bine, aveti neintelegeri si conflicte. Acestea sunt acele persoane cu care aveti karme negative de rezolvat.

Ce este aura?

Sigur vi s-a intamplat ca uneori sa simtiti o neliniste profunda sau o ghiara in capul pieptului. Aceasta senzatie apare cand urmeaza sa se intample ceva neplacut, deoarece Corpul Sufletesc stie si va avertizeaza ca va urma ceva negativ. Trebuie doar sa fim atenti la mesaje si sa le intelegem.

Toate fiintele umane au un camp bioenergetic numit aura, care transmite energia propriului corp catre celelalte personae. Aceasta energie poate fi pozitiva sau negativa, in functie de ganduri, rostiri sau crezuri.

AURA este o energie pulsatoare, situata in jurul corpului fizic, are forma de ou și coincide formelor corpului. Are mai multe straturi, al 7-lea nivel al aurei are forma unei coji de ou.

Sa vorbim despre aure ca de niste lumi ale voastre, separate, pentru ca fiecare aura si fiecare lume comunica cu o lume cereasca, divina.

Citeste si despre meditatii, aici

STARTURILE AUREI

Primul strat al aurei – CORPUL ETERIC

– se afla imediat in vecinatatea pielii, iar daca nu am avea asa ceva, nu am fi oameni. Sunt energii albastre minunate care cuprind intreg corpul fizic. Condenseaza si comprima energia eterica ca sa intre in corpul nostru fizic.  Acest strat se poate rani si energia poate sa curga in loc sa umple corpul fizic.

Al doilea strat al aurei – LUMEA SENTIMENTELOR

– daca ar fi curat, ar fi minunat. Aproape la nimeni acest strat nu este perfect. Se murdareste foarte usor, de la frica, gelozie, sentimente negative.

Al treilea strat al aurei – CORPUL MENTAL

– daca este curat si daca nu se lasa foarte influentat de ego, atunci acesta are o culoare galben-lamaie.

Al patrulea strat al aurei – CORPUL ASTRAL sau CORPUL SUFLETESC

– trebuie sa fie tot timpul curat. Are energii aurii si roz, albe si albastre. Daca este liber de sarcini suntem pe deplin fericiti.

Al cincilea strat al aurei – CORPUL ETERIC SUPERIOR

– acesta este stratul in care putem vedea incarcatura karmica si vietile anterioare. Are o lumina albastru-cobalt minunata.

Al saselea strat al aurei – CORPUL CELEST

– are energii mov, liliachii, albastru spre mov. Acesta comunica cu planurile superioare.

Al saptelea strat al aurei – CORPUL CHETERIC

– inchide si contine in el celelalte straturi ale aurei. Are o lumina aurie, fire argintii, energii albe. Acest corp este la fel de frumos la un cersetor ca si la un rege.

Mai multe pe acelasi subiect gasiti aici

Pe curand,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *