99,00 lei

Pachet cadou

De ce să alegi un pachet cadou? Tuturor ne plac cadourile, motiv pentru care îți prezentăm selecţia noastră special creată pentru un plus de bine şi pentru a te ajuta să dăruieşti şi tu frumosul oamenilor dragi din jur! Oferă un pachet ...special cadou, plin cu gânduri pozitive.

Ce conține pachetul?

  • Puterea prezenței tale, cartea Simonei Nicolae
  • Un tricou din bumbac 100%, imprimat cu un mesaj motivațional
  • Multă energie pozitivă, autentică și molipsitoare
Tot ce mai trebuie să faci este să comanzi pachetul și să te bucuri alături de cei dragi ție, atunci când le voi oferi un motiv, în plus, de a zâmbi. Dacă vrei să comanzi doar cartea, intră aici! Ne bucurăm să aducem bucurie! Un astfel de pachet cadou poate fi oferit cu ocazia sărbătorilor, sau cu orice altă ocazie, atunci când vrei să dăruiești frumosul! L-am gândit astfel încât să poată fi potrivit în orice context. Fie că ești în căutarea unui cadou pentru familie, prieteni și oameni dragi sufletului tău, fie că ești în căutarea unui pachet cadou corporate, îți oferim această alegere sigură. Nu ai cum să dai greș.

Mai multe detalii despre cartea Puterea prezenței tale, elementul central al pachetului cadou:

Lumina din noi înşine, acea bucată de divinitate din noi, este tot ce avem mai de preţ pe lume, dar şi cel mai important cadou pe care îl putem facem oamenilor dragi nouă. După ce am absolvit Academia de Metafizică şi am înţeles învăţăturile primite de-a lungul vieţii, m-am hotărât să împărtăşesc o mică parte din ele.  Să le fac cadou lumii. Aşa a luat naştere cartea “Puterea prezenţei tale”. Cartea este menită să scoată la suprafaţă tot ce e mai bun în noi. A fost scrisă cu dragoste şi lumină. De ce? Pentru a-ţi oferi şi ţie dragoste şi lumină. Ori de câte ori ai nevoie.  

99 în stoc

Detalii produs
Tuturor ne plac cadourile, motiv pentru care îți prezentăm selecţia noastră special creată pentru un plus de bine şi pentru a te ajuta să dăruieşti şi tu frumosul oamenilor dragi din jur!

 

Oferă un pachet special cadou, plin cu gânduri pozitive.

 

Ce conține pachetul?

  • Puterea prezenței tale, cartea Simonei Nicolae
  • Un tricou din bumbac 100%, imprimat cu un mesaj motivațional
  • Multă energie pozitivă, autentică și molipsitoare

 

Tot ce mai trebuie să faci este să comanzi pachetul și să te bucuri alături de cei dragi ție, atunci când le voi oferi un motiv, în plus, de a zâmbi.