25,00 lei

CUART ROZ- BRUT

Dimensiuni: 3-4 cm   Cuartul roz, este cristalul iubirii de sine dar si de semeni. Se recomanda folosirea lui in meditatii, deoarece stimuleaza chakra sufletului si ajuta la vindecari. Recapatarea increderii de sine, purificarea aurei, calmarea mentala, eliberarea de griji, frustrari, temeri, anxietate si purificarea spatiului ...din punct de vedere energetic, sunt doar cateva din beneficiile cuartului roz. Benefic de purtat zilniz si de utilizat in meditatii. Stimuleaza cheakra coroana , al treilea ochi si cheakra gatului. Se spune ca este cristalul Mamei Pamant. Toate formele si dimensiunile de cuart roz au energie  ajutatoare, insa cele brute si opace sunt considerate mai puternice. Cuartul roz poate fi folosit pentru activarea spiritului uman, datorita proprietatilor sale de a trata inima. Cuartul roz si intentia noastra pentru acest cristal: Pasesc in fiecare zi cu dragoste, compasiune, bunatate si iubire pentru tot si toate.

Detalii produs
Dimensiuni: 3-4 cm

 

Cuartul roz, este cristalul iubirii de sine dar si de semeni.

Se recomanda folosirea lui in meditatii, deoarece stimuleaza chakra sufletului si ajuta la vindecari.

Recapatarea increderii de sine, purificarea aurei, calmarea mentala, eliberarea de griji, frustrari, temeri, anxietate si purificarea spatiului din punct de vedere energetic, sunt doar cateva din beneficiile cuartului roz.

Benefic de purtat zilniz si de utilizat in meditatii.

Stimuleaza cheakra coroana , al treilea ochi si cheakra gatului.

Se spune ca este cristalul Mamei Pamant.

Toate formele si dimensiunile de cuart roz au energie  ajutatoare, insa cele brute si opace sunt considerate mai puternice.

Cuartul roz poate fi folosit pentru activarea spiritului uman, datorita proprietatilor sale de a trata inima.

Cuartul roz si intentia noastra pentru acest cristal:

Pasesc in fiecare zi cu dragoste, compasiune, bunatate si iubire pentru tot si toate.