25,00 lei

MINIGEODA – minunea frumusetii naturale

Dimensiuni: 3-5 cm   Geodele sunt cavitati ce contin fragmente mici de cristale din roci sedimentate. Europenii numesc geodele “ Comorile Dragonilor” deoarece atunci cand le privesti cu atentie ai senzatia ca te priveste un dragon. Geodele aduc la suprafata frumusetea de necontestat a Mamei Pamant. Minigeoda ...te ajuta la gasirea lucrurilor sau sentimentelor pierdute, scot la suprafata tot ceea ce avem mai bun in noi, dar ajuta si in stimularea imaginatiei creative. Aceasta este formata din cristale mici sau mai mari din cuart, ametist, citrin sau calcedonia. Din punct de vedere emotional ajuta la vindecarea persoanelor care recunosc ca au o problema si sa vada lucrurile in profunzime, dincolo de aparente. Minigeoda mai poate reprezenta simbolul dragostei ascunse, in cazul in care unul dintre parteneri are o alta relatie pe care nu o poate rupe. Purtata la locul de munca, ne ajuta sa fim calmi si echilibrati, cu conditia sa o pozitionam cu deschizatura spre usa.

Detalii produs
Dimensiuni: 3-5 cm

 

Geodele sunt cavitati ce contin fragmente mici de cristale din roci sedimentate.

Europenii numesc geodele “ Comorile Dragonilor” deoarece atunci cand le privesti cu atentie ai senzatia ca te priveste un dragon. Geodele aduc la suprafata frumusetea de necontestat a Mamei Pamant.

Minigeoda te ajuta la gasirea lucrurilor sau sentimentelor pierdute, scot la suprafata tot ceea ce avem mai bun in noi, dar ajuta si in stimularea imaginatiei creative.

Aceasta este formata din cristale mici sau mai mari din cuart, ametist, citrin sau calcedonia.

Din punct de vedere emotional ajuta la vindecarea persoanelor care recunosc ca au o problema si sa vada lucrurile in profunzime, dincolo de aparente.

Minigeoda mai poate reprezenta simbolul dragostei ascunse, in cazul in care unul dintre parteneri are o alta relatie pe care nu o poate rupe.

Purtata la locul de munca, ne ajuta sa fim calmi si echilibrati, cu conditia sa o pozitionam cu deschizatura spre usa.