Consiliere Feng Shui, sustinuta de Iuliana Soare.

Iuliana Soare

Dragii mei,

Consiliere Feng Shui

sustinuta de Iuliana Soare

Consultant feng-shui și Trainer autorizat

(compatibilitate persoane/casa, consultanta locuinta/afaceri, proiecte de amenajare/design interior/arta feng-shui).

Feng Shui este o arta si o stiinta care se aplica la nivelul armonizarii energiei personale cu energiile celor din jurul nostru si cu ale mediului inconjurator, armonizarea universului interior cu energia universala.

Aceasta arta si stiinta functioneaza oricum, fara a fi nevoie sa credem.

Nu este o credinta. Este de ajuns sa facem.

Te astept cu drag sa te abonezi la canalul meu de youtube, aici

Nu este vorba de traditia si obiceiurile unui popor, respectiv poporul chinez. Elita, conducerea, împărații, care, din dorința de a avea și a menține sănătatea, puterea, bogăția, sfătuiți de înțelepții vremurilor.

Au vazut ca aceasta energie universala are legatura cu energia proprie, cu elementele naturii, culorile, precum si energiile stelelor si cum toate ne influenteaza.

Asa a luat nastere aceasta adevarata stiinta matematica sub forma de arta.

Feng Shui este arta de a folosi energia din tot și toate pentru o viata armonioasa.

Da, totul funcționează cu energie, emotii, sentimente, putere mentala, insa intotdeauna o „ancora” este mai la indemana.

Tot ce ne inconjoara, ne influenteaza. 

Energia universala insumeaza tot, toate energiile, ale stelelor, ale Pamantului, ale elementelor naturii, ale fiintelor, toate se impletesc cu energia noastra, toate formeaza o retea infinita de legaturi si influente, pe care avem puterea sa le modelam la nivelul nostru de perceptie.

Energia universala ne ajuta in materializarea gandurilor.

Ce gandim, atragem. Gandim pozitiv, atragem oportunitati si lucruri bune in viata noastra.

Asa cum energia unui grup de oameni formeaza un egregor si lucrurile incep sa se intample, caci nimic nu e intamplator, așa functioneaza și energia unui loc, oras, tara, continent, planeta, galaxie, Universul intreg!

Odata cu schimbarea energiei si trecerea la noua constiinta, trecem de la valoarea materiei la valoarea energiei emoționale si mentale. 

Primul pas este realizarea ca tot ce ne inconjoara este energie.

Auzim tot mai des flux universal, sinergie, sincronicitați. Pentru ca totul este energie!

Pentru un bun feng shui este nevoie de o buna armonizare a energiei universale, atat a energiei sinelui, cat si a energiei mediului inconjurator, cu toate elementele sale, cu spectrul culorilor, cu formele naturale sau create de om, cu emotiile si sentimentele pe care le simtim legate de oameni, animale, natura, lucruri, univers.

Feng Shui este stiinta care iti reda retete clare si simple la prima vedere, raspunsuri pe care dupa ce iti sunt explicate de un consultant feng shui iti par absolut logice, solutii de cele mai multe ori ușor de realizat, pentru a armoniza energia si a obtine bogatie, iubire, pentru a beneficia de sanatate și prosperitate, moduri de a amenaja spațiul in care locuiesti in armonie cu energiile benefice si de a remedia energiile nefavorabile. 

Ca in orice domeniu, un bun profesionist este un maestru in domeniul lui de activitate.

Un bun consultant Feng Shui, pe langa toate astea, trebuie să aiba talentul de a simți energia, de a simti armonia elementelor.

Filosofia orientala Feng Shui ofera sfaturi si remedii pentru a crea un spatiu armonios din punct de vedere energetic.

Feng Shui (tradus din limba chineza inseamna „vant și apa”) porneste de la un principiu de baza: crearea unui echilibru intre energiile yin si yang si combinarea armonioasa in acelasi cadru a celor cinci elemente ale naturii: lemnul, focul, pamantul, apa si metalul. 

Mediul in care exista – in raporturi echilibrate – toate aceste 5 elemente este un mediu perfect in care individul se va simti cel mai bine.

Feng Shui are un singur scop: fericirea, care, conform filosofiei chineze, nu poate fi atins decat intr-un mediu perfect echilibrat. Fericirea, care inseamna altceva pentru fiecare dintre noi.

Si fiecare dintre noi avem puterea sa fim fericiti.

Caci totul este energie si nimic nu este intamplator! Care este si punctul de pornire in filozofia vietii mele.

Vă mulțumesc! 

Iuliana Soare

Va asteptam cu drag sa va programati : contact@symone.ro.

Sa va fie bine, dragilor!

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *