0
Magia Cristalelor

Cristalele – Darul Mamei Pamant

Curat fumuriu

Astazi vorbim despre COARTUL FUMURIU

Dragii mei,

M-am intors la pietrele mele preferate, cristalele.

Zilele acestea  trec printr-o incercare mai delicate, care pentru marea majoritate a persoanelor se cheama o perioada grea.

 Pentru mine, este doar o incercare, este invatarea unei lectii foarte importante iar cu ajutorul divinitatii voi trece si peste asta.

In aceasta perioada este foarte important sa port cu mine  Cuartul Fumuriu.

Aceasta nestemata a Mamei Pamant este magica atat prin aspectul ei dar mai ales pentru puterea sa de a ne ajuta sa avem o impamantare buna si sa ne purificam.

Curatul Fumuriu ajuta la  intoarcerea catre sine, la corpul fizic pe care sa-l privim cu drag.

Acest cristal ofera protectie fata de tot ceea ce inseamna energie negativa,  iar cand starea noastra nu este optima, putem sa luam in mana pentru cateva momente un cristal de cuart fumuriu si vom simtii o revigorare.

Cuartul Fumuriu ajuta la purificarea aurei, a sistemului energetic si ne sustine la conectarea  mai facila cu Mama Pamant. Este ideal impotriva stresului, ne ajuta sa depasim momentele dificile. Ne ajuta in luarea celor mai optime decizii in viata.

Din punct de vedere Spiritual, Cuartul Fumuriu ne ajuta sa acceptam si sa folosim multe energii cu o frezventa superioara. Ajuta  la alinierea corpului fizic cu propriul corp de lumina, dar si sa ne simtim cu picioarele pe pamant.

Din punct de vedere mental, Cuartul Fumuriu ne ajuta sa gandim pozitiv, indeparteaza contradictiile si stimuleaza puterea de concentrare.

Te astept cu drag pe canalul meu de YouTube, Antreno de stare de bine, aici

Terapeutii il folosesc pe cel cu varful orietat in sus la tratarea problemelor abdominale, a soldulilor si a picioarelor. Elimina cu succes crampele.

Este minunat sa ai cu tine, perioade lungi de timp un pandativ de Cuart Fumuriu.

Mai multe articole despre ristale, aceste minunati oferite de Mama Pamant, aici

Voi reveni si cu alte minuni ale Mamei Pamant care ne sunt facute cadou, noua pamantenilor, pentru a ne ajuta.

Pana data viitoare,

Sa va fie bine.

Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu