Cum cerem ajutor ingerilor?

Ajutor de la Ingerii nostri. Cum il cerem?

Inainte de a trece la subiectul de astazi, vreau sa va reamintesc ceva foarte important despre ingeri. Sarcina lor este de a infuenta omenirea in bine, fara a influenta sau a incalca liberul arbitru.

De noi depinde in toatalitate decizia finala, fie ea buna sau mai putin buna.

Ingerii asigura libertatea evoulutiei spirituale pentru toti cei care accepta invataturile lor.

Sa nu uitam ca viata pe Pamant contine si binele si raul  iar noi avem posibilitatea sa alegem intotdeauana.

CU ENERGIE POZITIVA SE POATE SCHIMBA SI CEL MAI MARE RAU!

Ajutor de la Ingerii nostri.

Ingerii Pazitori sunt destinati fiecarui pamantean in parte. Ei stiu exact de ce anume avem nevoie pentru dezvoltarea noastra, deoarece cunosc Scopul Divin al vietii noastre.

Despre Ingeri si aici.

Ei ne sunt alaturi inca de la nastere.

Ei NICIODATA nu ne parasesc, ne sunt alaturi pe tot parcursul vietii noastre pamantene si ne iubesc neconditionat indiferent de ce greseli facem.

Cum ne conectam cu Ingerii nostri pazitori?

 

Fiind in permanenta langa noi este foarte simplu sa ne conectam cu ei. Ingerii sunt fericiti sa ne ajute, trebuie doar sa le cerem acest lucru, pentru ca nu actioneaza niciodata “de capul lor”. Ei nu incalca liberul nostru arbitru.

Mai poti citi si despre Arhei,Arhangheli si Ingeri Pazitori, aici.

De exemplu, cand intram in meditatie ne putem ruga ca ingerul pazitor sa ne fie alaturi si sa lucreze cu noi. El ne pot ajuta in multe moduri, iar noi numim ajutorul dat, de cele mai multe ori, coincidenta.

Cum comunica ingerul pazitor cu noi?

 

Trebuie sa fim atenti la semnele lor. De exemplu, daca ei considera necesar sa citim o anume carte, care contine o informatie necesara noua, aceasta cade brusc in mana noastra sau ne vine in minte o persoana, pe care o sunam si aflam ceva. Nu sunt coincidente.

O poveste depre Viata unui om MINUNAT, aici.

Ei pot  sa comunice cu noi si prin vise. Ingerii ne pot trimite energii de vindecare de la cel mai inalt nivel. Noi vom simti doar furnicaturi sau o caldura care ne invaluie corpul.

Daca observam tipare repetative prin auzirea unui cantec, sau un prieten ne trimite un mesaj de mai multe ori, asta inseamna ca ingerul nostru vrea ca noi sa acordam atentie la aceste semne care pot avea un mesaj plin de semnificatie pentru noi.

Pe data viitoare cu un articol foarte, foarte interesant despre Arhangheli.

Va pup,

Symone.

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *