Cum se purifica cristalele?

              Dragilor, am fost intrebata despre cum se purifica cristalele si cum sa le purificam/eliminam energia negativa pe care aceste minuni ale naturii le inmagazineaza. Pentru a ne apara pe noi astazi vorbim despre cum se purfica cristalele.

In primul rand trebuie sa stim ca acestea trebuiesc tratate cu multa iubire si respect.

Cum se purifica cristalele?

Cristalele adora soarele dar si lumina/energia lunii. Atunci cand calatorim este indicat sa le invelim in material textile, de preferat bumbac alb, pentru a le feri de deteriorari mecanice.

Este bine ca odata procurat un cristal, chiar si bijuteriile pe care urmeaza sa le purtati, el sa fie purificat si curatat de vibratiile straine pe care le-a acumulat in drumul parcurs pana la noi.

Metode de purificare:

De-a lungul anilor am descoperit mai multe metode de purificare a cristalelor. Eu  imi curat cristalele asa cum am simtit eu. In primul rand, cu ele in causul palmei, le spal sub jet de apa calduta. In acest timp spun o rugaciune (Tatal Nostru) si vizualizez cum iese toata energia negativa. Apoi, aprind o lumanare, un bat de palo santo, pe care il las sa arda putin , il sting, iar cu fumul emanat fac semnul crucii. Pun un program cristalului, in functie de necesitatile mele din acea perioada.

Cristalele se pot purifica si prin metodele clasice:

– De exemplu: se pastreaza cristalul in sare de mare sau sare de Himalaya,  timp de cinsprezece zile. Cristalele aflate in posesia noastra sunt sacre si personale. Nimeni nu are voie sa le atinga. Daca totusi, se intampla asta, purificati-l imediat in sare timp de o noapte sau il  spalati in apa de izvor sau de la robinet, dupa caz. Nu uitati sa ii puneti iar programul dorit si sa-i transmiteti gandurile voastre de bine.

– Daca purtati un cristal asupra voastra si mergeti la o terapie, spalati-l cu apa rece dupa fiecare sedinta. Tineti-l periodic cate o noapte in sare atunci cand vi se pare ca este supraincarcat. Daca la pipait cristalul pare lipicios, spalati-l cu apa si un sapun delicat, de preferat din plante sau cat mai natural. Uscati-l intr-un prosop moale. Cristalele se pot purifica  si in apa cristalina, curata a paraielor de munte, raurilor sau cascadelor.

Se mai pot purifica in apa de mare. Importanta este intentia voastra si ce va doriti ca din calitatile cristalului sa fie active, sa va protejeze.  Daca sunteti terapeut, cand il puneti in apa de mare, ii puneti intentia de a se purifica. Apoi de a se incarca de la forta valurilor si cu toate energiile benefice atat pentru terapeut, cat si pentru persoanele asupra carora veti lucra cu ele. Tineti cont ca apa marii este mangaiata atat de razele soarelui cat si de cele ale lunii.

– Deasemenea, la luna plina puteti pune cristalele in raza acestea peste noapte, in casa sau in balcon, dupa ce le-ati curatat sub jetul de apa si le-ati pus programul/intentia.

Sa va fie de folos!

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *