0
Meditatia, Relaxarea, Terapii

Despre energii neprietenoase sau blesteme

Zambeste omule!

Bun gasit,

Astazi as vrea sa va vorbesc putin despre acele energii negative din gandurile, faptele sau vorbele noastre.

De cate ori am ocazia, le spun celor din jurul meu sa nu mai gandeasca negativ despre propria persoana sau despre ceialti. Sa accepte ca unele persoane atata pot si sa le ia ca atare.

Le mai sugerez sa nu-si mai atribuie adjective, cum ar fi “ce prost, ce nebun, ce idiot sunt…” si alte critici la adresa propriei persoane.

Toate aceste cuvinte sunt purtatoare de energie negativa, pe care nu vrem sa o emitem deoarece se va intoarce inzecit la noi.

BLESTEMUL

O fiinta umana poate sa creeze cu gandul si cu fapta.

Asadar, gandurile sau cuvintele urate spuse la suparare unei persoane, pot fi un blestem care ajunge unde l-ai trimis, se duce in univers si se intoarce inzecit la tine.

Blestemul are puterea sa provoace decesul daca persoana care la emis si-a pus toata ura in acele cuvinte sau ganduri.

Blestemul nu trece de la sine, iar legatura energetica creata intre cele doua persoane  ramane valabila si dupa moarte. Acestia vor ramane legati unul pana blestemul se dizolva.

De cele mai multe ori, persoanele care emit blestemele nu isi dau seama de efectele negative ale acestora.

In concluzie, oricat de suparati am fi pe o persoana, nu trebuie sa blestemam. Ne facem rau singuri.

Autoblestemul

Acesta este o alta forma de blestem si se intampla ori de cate ori omul isi spune cat este de neandemanatic, ghinionist, idiot, fraier, prost, nebun, tont, etc. si se priveaza singur de energia pozitiva atat de necesara unei stari de bine.

Energia blestemelor sau a autoblestemelor, este foarte grea si de aceea de cele mai multe ori persoana are dureri de cap, migrene, anemie, este imprastiata, dezordonata si nu ii reuseste nimic.

Te astept cu drag si pe tine pe canalul meu de YouTube. Aboneaza-te si tu la stare de bine, aici

Blestemul poate sa afecteze viata amoroasa, relatiile cu prietenii si familia.

Concluzia

Este foarte important sa ne respectam propria persoana, sa vorbim frumos despre noi, sa ne autoapreciem si sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt. Daca nu stiti cum sa faceti asta, puteti folosi urmatoarele expresii: „Ma iubesc si ma accept asa cum sunt!” „Te iubesc si te accept asa cum esti!” ”Fii binecuvantat!”

Sfatul meu este sa traiti constient, cu mare atentie la ceea ce ganditi sau spuneti, traiti frumos, iertati,  iubiti si zambiti mult.

Iarta! Multumeste! Iubeste! Binecuvanteaza! Fii binecuvantat!

NOTA: Blestemele sau autoblestemele din aceasta viata sau din alte vieti se pot dizolva cu ajutorul unui terapeut energetic.

Poti gasi chiar aici, terapeutul tau

Sa va fie bine!

Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu