Despre Isus – opinia unui om de stiinta.

Despre Isus, opinia unui om de stiinta.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan despre Iisus:


Pentru mine, Iisus este cel mai mare invatator al tuturor timpurilor. Eu nu cred in Iisus doar pentru ca asa am fost educat de parinti. Sunt un intelectual trecut prin scoli, care a cautat sa-si explice lumea.

Dar dintre toate marile spirite care au trait pe Terra (Buda, Confucius, Pitagora etc.), Iisus are cea mai perfecta acoperire stintifica.

Pentru ca absolut toate cuvintele Lui sunt perfect superpozabile pe stiintele actuale. Stiti ce aduce Iisus in plus fata de Buddha? Nu numai Iubirea, ci si Iertarea. Este extraordinar! Ce inseamna Iertarea? Din punct de vedere spiritual, inseamna pace si armonie.

Din punct de vedere stintific, stiti ce inseamna Iertare? Inseamna pur și simplu modificari la nivelul ADN-ului, adica al fundamentului nostru genetic. Inseamna stergerea programului patologic (modelul patologic de boala).

Prin Iertare, la nivelul ADN-ului, modelul negativ este pur si simplu sters și se instaleaza in corp o buna chimie si un echilibru energetic. E fantastic, e pur si simplu ca resetarea unui computer.

Asta nu se poate sterge decat prin Iertare.

Citeste mai multe articole despre Romania, aici


Mai simplu spus: vrei sa iti vindeci o boala grava? Impaca-te cu toti cei care te urasc! Este exact mesajul Mantuitorului dat celor care veneau si cereau vindecare. Iisus ar fi putut zice „eu te-am vindecat”, dar a ales sa spuna „credinta ta te-a vindecat”. Cand crezi, iti mobilizezi toate mecanismele de vindecare.

Dar a sti ca Dumnezeu exista nu e totul.

Doar religia iti da trairea emotiei transformatoare, acea deschidere a sufletului prin care traiesti cu adevarat relatia cu Dumnezeu. Nu doar mersul la biserica e important, ci si puterea rugaciunii pe care o poti face oriunde.


Iata, dupa 2000 de ani, explicat acest fantastic indemn al lui Iisus, Iertarea prin genetica. Realizati ca ceea ce spun eu este un adevar, ca Iisus este cel mai mare Invatator al tuturor timpurilor?

Despre Isus, opinia unui om de stiinta.

mai multe articole despre trairea constienta, aici

Eu discut despre Iisus nu din punct de vedere teologic, pentru ca nu este nici competența si nici datoria mea, eu discut despre Iisus din punct de vedere al omului de stiinta, de cunoastere stintifica.

Despre profesorul si mare scriitor Dulcan, aici

Faptul ca astazi putem explica toate cuvintele lui Iisus prin termenii stiintelor moderne, mie mi se pare extraordinar de important. Dupa 400 de ani de dispute intre stiinta și religie, noua stiinta vine sa confirme religia, existența Divinitatii…”

Ramai Zen, intr-o lume agitata

Pe curand,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *