0
Meditatia, Relaxarea, Terapii Recomandarile mele

Feng Shui – Anul Tigrului de Apa.

Dragii mei,

In articolul precedent v-am povestit cum m-am cunoscut-o pe Iuliana Soare, iar acest articol este realizat cu ajutorul ei.

 Aceasta minune de om mi-a permis sa intru putin in stiinta pe care ea o stapaneste foarte bine si astfel am aflat lucruri foarte importante despre trecerea in Noul An Chinezesc.

Pe Iuliana o puteti gasi si aici

Acum am sa va povestesc cate ceva despre pregatirile unui eveniment atat de important, mai exact ce trebuie sa facem pentru ca Anul Tigrului de Apa sa intre in casa noastra asa cum se cuvine.

In primul rand trebuie spus ca Anul Nou Chinezesc incepe pe 1 februarie 2022.

Fiind o zi foarte importanta, pregatirea incepe cu o luna inainte.

Avem nevoie de haine noi, reparatii la domiciliu daca este cazul, la altar trebuie sa facem curatenie, toata casa trebuie sa fie curata pana la ultimul detaliu.

Cele mai importante lucruri care se fac in casa si pentru casa:

  1. Tot ce necesita reparatii, se repara sau se inlocuieste

Se verifica fiecare colt al casei inclusiv podelele dar si instalatiile de apa, sa nu fie nici o scurgere cat de mica sau fisura, deoarece acesta este semn ca se risipeste bunastarea familiei, “ pierdereri de bani si cheltuieli inutile” .

Ne asiguram ca fiecare locsor al casei este curat si intreg, inclusiv spatele dulapurilor, frigiderelor si blaturile,iar dulapurile complet curatate pentru a indeparta energia veche, a anului care se termina.

Mai multe recomnadari din partea mea gasiti aici

Aruncam tot ceea ce nu mai folosim.

Atentie la starea paturilor in care dormim. Un pat deteriorat atrage obstacole si piedici in viata noastra.

Toate tacamurile, vesela, tigaile, cratitele trebuie sa arate foarte bine.

Orice prezinta deteriorari aruncam, altfel se spune ca impiedici progresul in cariera si afecteaza prosperitatea intregii familii.

Prin aceasta curatenie si eliberare de tot ceea ce nu este bun sau nu am folosit, facem loc energiilor benefice sa intre in casa noastra.

  • Pregatirea altarului si a mesei

In primul rand multumim  si solicitam ingerilor, energiilor si entitatilor divine, permisiunea de curatare. Apoi mutam imaginile, statuetele si remediile folosite pentru Anul Chinezesc care tocmai se incheie.

Curatam locul cu apa, apoi spunem o rugaciune si tamaiem altarul cu palosanto sau tamaie.

Atentie! Aceste obiecte nu le asezam pe podea, ci pe o masa inalta.

Dupa terminarea curateniei casei si a altarului este foarte bine sa tamaiam toata casa. Mergem de 3 ori in fiecare camera in sensul acelor de ceasornic, spunand rugaciunea Tatal Nostru. In acest fel eliminam orice energie negativa.

Vizualizeaza o casa plina de veselie, bucurie, fericire si noroc in timp ce faci acest lucru!

  • Aprovizioneaza-ți bucataria!

Bucataria este centrul casei. Aici se aduna familia sa ia masa. Mancarea cumparata si gatita este rodul muncii parintilor. Bucataria trebuie sa fie bine aprovizionata cu alimente si produse absolut necesare si importante. Incepem cu frigiderul si aruncam legume, fructe, gemuri, conserve pe jumatate deschise si mancarea ramasa nemancata sau expirata.

Punem intr-un borcan 3 monede legate cu fir rosu la baza si umple pana sus cu orez. Putem pune asa si la faina, malai, zahar, etc..

In continuare, aprovizioneaza frigiderul, deoarece este important sa treci in Anul Nou cu o mulțime de lucruri pe care sa le mananci acasa.

Recomandarile nu se opresc aici. Exista mult mai multe lucruri de facut pentru ziua aceasta atat de importanta, 1 februarie 2022, intrarea in noul an Chinezesc. Pentru a afla amanuntele, Iuliana va astepta cu mare drag la

ÎNTALNIREA ANUALA FENG SHUI 2022 ONLINE in data de 14 IANUARIE 2022, incepand cu ora 17.00!

https://www.facebook.com/All8nergy

Atentie! Locurile sunt limitate.

Iuliana o sa raspunda intrebarilor voastre detaliat, fiecaruia in parte.

Va imbratisez cu drag,

Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu