0
Meditatia, Relaxarea, Terapii Recomandarile mele

Feng Shui pentru acasa.

Dragilor,

Feng Shui pentru acasa

Astazi vreau sa va povestesc despre intalnirea mea cu o persoana minunata, care intruneste calitatile de  “ OM femeie, mama, partenera, prieten …”

Cu catva ani in urma am achizitionat un aparatament minunat.

Este exact pe sufletul meu, de unde privesc ori de cate ori am ocazia apusuri magice si rasarituri de poveste.

Si pentru ca acest apartament reprezinta pentru mine acasa, mi-am dorit ca toate energiile casei mele sa fie aliniate perfect.

Din punct de vedere energetic am rezolvat eu, insa imi doream ca obiectele si lucrurile din casa sa fie asezate conform regulilor Feng Shui. 

Mai multe articole despre relaxare la tine acasa gasiti aici

Mi-am dorit sa creez atmosfera potrivita pentru a avea cea mai buna energie  pentru toate activitatile pe care noi le facem acasa.

Iuliana, minunea de femeie despre care va povestesc, mi-a fost prezentata de o colega de birou. Imediat am programat o intalnire acasa la mine, pentru o evaluare din punct de vedere Feng Shui, a apartamentului meu .

Recunosc ca am rezonat cu ea din prima clipa si acesta este motivul pentru care am ascultat cuminte toate sfaturile si am urmat toate “ lectiile” date de ea.

Cei care au cunostinte in domeniu, stiu deja, cat de greu este sa faci un dragon de foc sa te asculte,  dar totul este posibil daca dragonul rezoneaza cu tine.

Vreau sa va spun doar cateva lucruri pe care le-am aflat concret, deoarece pe multe dintre ele le-am simtit si chiar le-am constientizat in ultimii 5 ani.

Iuliana Soare mi-a dezvaluit cateva lucruri legate strict de Feng Shui, pe care le-a si specificat in cartea sa.

“Feng Shui este o stiinta bazata pe tehnici si calcule exacte, impreuna cu armonia data de nivelul de perceptie al fiecaruia dintre noi.

Nu este magie si nu este o forma spirituala care solicita credinta puternica in forta ei sau incredere in utilitatea ei.

Totul este energie, in noi si in jurul nostru.

Oamenii sunt unici, interconectati la universul personal si in acelasi timp, interconectati la tot ce-i inconjoara.

Este nevoie de introspectia universului personal pentru a fi in deplina armonie cu noi insine, cu sinele nostru superior, cu divinitatea din noi si din jurul nostru. Intre om, Pamant si Univers exista o interconectare permanenta continua. 

Denumirea de Feng Shui, tradus Apa Vant, a pornit de la explicatia ca aceste doua forte ale naturii au modelat pamantul si energia lor a creat o armonie a tot ceea ce ne inconjoara.

Totul in jurul nostru se transforma, este in permanenta miscare si toate aceste schimbari ne afecteaza pozitiv sau negativ. Armonia naturii este unica si prin Feng Shui.

Scopul nostru este de a imbina aceasta armonie naturala cu armonia noastra personala si a mediului ce ne inconjoara“. 

Promit sa revin cu mai multe amanunte despre aceasta arta numita Feng Shui.

Astept cu nerabdare ca Iuliana sa lanseze cartea pentru Anul Tigrului de Apa.

Putem intra si aici

Aceasta carte la care putem avea acces direct pe pagina de fb : https://www.facebook.com/All8nergy

Foarte Important :

  • pentru noul an 2022, anul Tigrului de Apa, va sfatuiesc sa pregatiti agenda si fiti gata sa va notati ce va aduce noul an, pentru a beneficia la maxim de energia lui noua!   

Unde ? Cand ?

Iuliana va asteapta la ÎNTALNIREA ANUALA FENG SHUI 2022 ONLINE in data de 14 IANUARIE 2022, incepand cu ora 17.00!

A pregătit informatii utile despre energiile anului 2022 pentru fiecare zodie.

Ne spune unde si cum sa punem remediile pentru evitarea efectelor energiei stelelor nebenefice si activatorii pentru amplificarea energiei benefice.

Ne vedem cu ea aici : https://www.facebook.com/All8nergy

Pe curand,

             Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu