Impamantarea

Impamantare

Dragii mei,

Azi vorbim despre impamantare.

In articolele trecute v-am vorbit despre Mama Pamant, cea care ne sustine radacinile, este sursa noastra permanenta de energie.

Impamantarea este reconectarea noastra cu Mama Pamant.

Impamantarea este operatiunea pe care fiecare dintre noi poate sa o faca zilnic sau de cate ori simte o incarcatura energetica negativa.

Mai putem sa o facem si cand avem o stare de anxietate, dureri de cap inexplicabile sau atunci  cand “ nu stim ce se intampla cu noi”.

Impamantarea ne ajuta chiar si atunci cand avem surplus de energie.

Cateva metode de a ne reconecta cu Mama Pamant:

  • Plimbari in aer liber de preferat in mijlocul naturii. Este foarte bine daca ne descaltam si ne plimbam pe iarba sau chiar direct pe pamant.
  • Ideal este sa ne folosim de imaginatia noastra creativa si sa ne imaginam cum din talpile noastre cresc radacini care ajung in centrul Mamei Pamant.
  • Eu fac acest lucru de foarte multe ori, imi place sa merg desculta prin iarba in parcul Mogosoaia si ador mirosul de iarba proaspata.
  • Deasemenea o plimbare pe malul marii, pe nisipul ud, ne face foarte bine.
  • Putem sa facem un exercitiu acasa, sa ne imaginam radacinile care ne cresc din talpile picioarelor si ajung pana in inima planetetei la Mama Pamant.
  • Ne imaginam apoi cum prin aceste radacini “ golim” ceea ce nu ne mai este de folos si ne reancarcam cu energia purificata  de Mama pamant.

Mai multe articole despre relaxare gasiti aici.

  • Un alt exercitiu benefic sunt baile cu sare la picioare.
  • Se pot face ori de cate ori simtim nevoia de eliberarea energiilor negative. Ne imaginam cum apa sarata ne curata de orice nu ne este folositor.

Este benefic sa facem acest exercitiu cu intreg corpul scufundat in apa cu sare.

Eu cel putin o data pe saptamana fac o baie totala cu sare, la care adaug in plus o lumanare aprinsa si un betisor parfumat din colectia personala. Un adevarat rasfat al mintii si al trupului!

  • Desigur putem face un simplu dus, folosind forta noastra creatoare si imaginatia.
  • Vedem cu ochii mintii cum apa care curge peste noi ne curata de orice nu ne mai este de folos sau negativ.

Toate cele acestea, sunt la indemana noastra, le putem face fara efort, dobandind confort.

Dupa respiratia profunda, de care v-am vorbit in articolul anterior, impamantarea este deasemenea importanta si foarte utila.

 Este important sa fim permanent conectati cu Mama Pamant, sa ne putem curata si alimenta cu energia pura a Mamei Pamant.

Pe langa purificare si reconectare cu propria persoana,  ne mai ajuta sa depasim diverse situatii de viata pe care fiecare dintre noi le avem.

Dupa o zi agitata, intalniri cu persoane diverse sau sedinte interminabile.

Cand ajungem acasa este recomandat sa recurgem la impamantare pentru a ne reimprospata energia consumata.

Pana data viitoare, va imbratisez cu drag,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *