Meditatii și terapii cu MIHAELA JURMA

Meditatii si Terapii cu Mihaela Jurma

Meditatia este acea stare a mentalului golit de continut in care mintea este linistita, iar la acest nivel scazut de activitate cerebrala cand mintea tace, se instaleaza relaxarea, moment in care putem accesa subconstientul ca sa putem intelege care este radacina gandurilor cu care opereaza mintea constienta.

Meditatia se refera la cunoastere si doar asa putem observa si intelege mai usor ce avem in interior si ce exista in exterior.

Prin meditatie putem transforma stresul toxic, care ne face sa suferim, deoarece nu suportam ignoranta, aroganta, minciuna, agresivitatea sau intoleranta, in acceptare, iubire, toleranta, intelegere si bunatate.

In timpul meditatiei respiratia este un factor determinant in eliminarea energiilor negative, a intunericului si mizeriilor accumulate cu trecerea timpului sau a mostenirilor generatiilor anterioare.

Intr-un spatiu dedicat relaxarii si bunastarii in care domneste calmul si plenitudinea, singurul meu obiectiv este sa va ofer din invataturile dobandite, pentru a va ajuta sa traiti viata frumos, eliberati de tot ce nu va face bine.

O sa invatati sa va eliberati de incrancenare, tensiuni, judecati, barfe si alte energii negative prin terapii si meditatie.

Te astept cu drag pe canalul de YouTube, Antrenor de stare de bine, aici

Iubind dintotdeauna lumea bunastarii si a succesului, am studiat pentru a dobandi cunostintele si tehnicile necesare practicarii acestei stari de bine.

Este o meserie cu multe provocari,  deoarece a aduce liniste si echilibru celorlalti este o satisfactie personala de nepretuit, numita succes si bunastare sufleteasca.

Traind intr-o  societate in care stresul vietii de zi cu zi a pus stapanire pe mintea noastra, va invit sa invatati cum sa va bucurati de viata prin relaxare, eliberare si vindecare de tot ce nu va face bine.

Astfel, va veti permite sa traiti din plin momentul prezent, sa va regasiti linistea si fericirea sufletului.

Preocupata fiind de bunastarea  celor din jur, imi pun toate cunostintele si pasiunea in slujba voastra. Va ofer invataturile unui echilibru inteligent intre  tehnici de eliberare, autocunoastere, self-control si rutina vietii cotidiene.

Momentul prezent are avantajul de a ne apartine.

Nu mai astepta, ia decizia corecta si invata sa traiesti constient!

Beneficii:

Vindecarea starilor de anxietate

Eliberare de stres

Acceptarea propriei persoane

Incredere in sine

Gandire pozitiva

Traire constienta

Sesiuni de unu la unu, durata aproximataiva 50 – 60 minute

Se poate realiza fizic sau in mediul online.

Inscrierile sau cerea ta este primita cu drag la: contact@simonan

Sa-ti fie bine, omule drag!

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *