Networking & Wine – Oameni și Business

În 2023, doi OAMENI – Teodora și Adrian Penes au pus bazele unui concept inovator în lumea evenimentelor de afaceri din Constanta: Networking & Wine. Această inițiativă a luat viață pentru a oferi antreprenorilor din zonă o platformă unică de networking într-un cadru relaxat, în compania vinului de calitate.
Prima ediție a avut loc în martie, a fost găzduită în studioul lor – StudioClaro, și a reunit 20 de participanți entuziaști. Cu fiecare ediție în parte, Networking & Wine a cunoscut o creștere semnificativă, devenind un punct de referință în agenda antreprenorilor din Dobrogea. Ultima întâlnire a acestui an a avut loc săptămâna trecută și a adunat în jur de 90 de participanți – toți antreprenori din zonă, demonstrând creșterea constantă a interesului pentru acest eveniment.
Networking & Wine se remarcă prin atmosfera sa prietenoasă și relaxată, oferind antreprenorilor șansa de a lega conexiuni valoroase în timp ce savurează un pahar dintr-o selecție aleasă. Evenimentul a devenit un punct de referință pentru relațiile de afaceri, stimulând colaborările productive și sprijinind mediul de business din Constanta.
În 2024, seria de evenimente Networking & Wine se anunță a fi și mai captivantă. Începând cu februarie, organizatorii planifică să aducă în prim-plan noi elemente și să dezvolte conceptul pentru a oferi participanților experiențe memorabile. Cu dorința de extindere și consolidare a impactului evenimentului, fiecare participare devine o oportunitate pe care antreprenorii din Constanta, care nu ar trebui să o rateze.
Networking & Wine nu este doar un eveniment; este o comunitate în creștere, o ocazie de a construi legături durabile și de a contribui la prosperitatea mediului de afaceri local.
Am cititori din Constanța cărora le-am stârnit interesul? Sau de ce nu, poate deja ați fost și îmi puteți împărtăși părerea voastră!
Până data viitoare,
Să vă fie numai bine!
Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *