0
Meditatia, Relaxarea, Terapii

Pentru tine, draga omule..

Pentru tine, draga omule..

Uneori relatiile pe care le avem in viata noastra nu ne ajuta sa evoluam.

Si noi simtim asta. Simtim ca acea relatie nu duce nicaieri.

Simtim ca viata noastra parca nu mai avanseaza. Simtim ca noi, la nivel personal, nu mai evoluam. Simtim o stagnare din mai multe puncte de vedere.

Pentru tine, draga omule..


Iar acesta este momentul apelului la trezire. Pentru ca noi am venit aici, pe Pamant, sa facem lucruri importante. Si daca in viata ta personala esti inconjurat de energii care au un anumit nivel de vibratie.

Tu nu vei putea sa urci peste acel nivel de vibratie, in cazul in care ramai in acel mediu.

Daca eu evoluez cu fiecare zi ce trece, asta se intampla pentru ca invit/ pastrez in viața mea personala oameni care ma ajuta sa cresc.

Daca tu ai o relatie de cuplu cu o persona care nu este interesata de propria evolutie si nu te sustine nici pe tine sa evoluezi, nu te mira daca abilitatile tale de manifestare s-au blocat. Nu te mira daca nu mai reusești sa realizezi/ obtii ceea ce iti doresti.

Abilitătile tale de manifestare au fost reduse pentru ca acea persoana te trage in jos, iti oprește evolutia, pentru ca ea are un nivel mai redus de vibratie.

Este benefic sa ai alaturi de tine pe cineva care te sustine/ incurajeaza sa cresti, nu pe cineva care te trage in jos.
Este benefic sa ai alaturi de tine pe cineva care nu-ti afecteaza sanatatea mintala/ emoționala/ psihica.  
Este benefic sa ai alaturi de tine pe cineva care te iubeste asa cum esti. Care rade impreuna cu tine. Care simti ca este cel mai bun prieten al tau, in care ai deplina incredere, in fata careia/caruia simti ca poti sa te deschizi si sa fii vulnerabil.

Ralph Smart

Cu drag,

Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu