Pirita

PIRITA

Va salut cu drag,

Cu siguranta multi dintre voi stiu ce este pirita.

Una dintre cele mai raspandite roci magmatice bogate in magneziu si fier, care cristalaza in sistemul cubic, iar culoarea poate fi galbui-aramie cu reflexe verzui.

Pirita este o piatra semipretioasa ce alunga timiditatea, neincrederea, curata aura, reduce starea de oboseala, amplifica energia, curajul si elimina tot ce este negativ.

Mai multe articole despre taramul magic al cristalelor, gasiti aici.

Aceasta piatra incarca cu  energie pozitiva spatiul in care se afla, dar mai ales este un cristal al increderii si starilor pozitive.

Nu este indicat ca aceasta piatra sa fie purtata, este mult mai benefica in incaperi,  pusa pe un raft sau intr-un loc fara prea multa umzeala.

Pirita este una dintre cele mai eficiente scuturi energetice, sporeste vitalitatea si amplifica puterea vointei inlaturand  fricile sau anxietatile.

Te astept pe canalul meu de Youtube, aici!

In trecut oamenii au confundat pirita cu aurul, motiv pentru care aceasta are si denumirea de “aurul prostilor”. Confuzia se facea din cauza stralucirii sale metalice galbena-argintie, ea  fiind  mai putin valoroasa decat aurul.

Aceasta este mai usoara decat metalul pretios si  mai abundenta in natura.

Pirita actioneaza ca un scut energetic respingand lucrurile negative din jur, este purtatoare de noroc, sustine oxigenarea si circulatia sangelui.

Alte mari calitati sunt stimularea creativitatii, in special pentru artisti, sporeste energia masculina, hraneste calitati precum ambitia, ajuta la claritatea mentala, la concentrare si este des intalnita pentru planificarea marilor afaceri.

Trateaza oasele  si ajuta in formarea celulelor.

Sulful, parte din pirita  confera purificaraea infectiilor si stimuleaza functionarea corecta a sistemului endocrin.

In meditatie ajuta la vindecarea dezechilibrelor energetice, avand un rol benefic in capcitatea mentala.

Cele mai mari zacaminte de pirita se gasesc in Spania, Germania, Austria, Franta, Grecia, Anglia si Italia,  in special in zona Toscana.

Incearca-l si tu, ai sa simti o liniste desavarsita!

Multumesc Alessia pentru tot ajutorul tau.

Revin curand. 

Pana data viitoare, sa va fie numai bine!

Cu drag,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *