Povestea blogului „symone.ro”

Povestea blogului „symone.ro”

A fost odată ca niciodată… o pandemie care ne-a închis, la propriu, în case.

Da! Exact în martie 2019, atunci când am fost închiși la nivel mondial în propriile case, în acea lună mai mult ca niciodată am simțit nevoia să scriu.

Să scriu mai mult decât o făceam în mod normal.

Îmi doream să dau mai departe ce învățasem în Academia de metafizică, să transmit învățăturile primite tuturor, să îi ajut să-și regăsească liniștea și echilibrul într-o lume care se mișcă cu viteza luminii.

Cautând soluții, m-am gândit că un blog este cea mai bună alegere.

Nu știam absolut nimic despre cum se construiește un blog, fiind o persoană total atehnică, care s-a folosit mereu de firme sau persoane specializate în acest domeniu.

Eu m-am ocupat numai de marketing și promovare.

Cu credința că pot învăța, am cumpărat un curs ghidat și am făcut de la zero site-ul www.symone.ro.

Astfel am început să scriu și să dau mai departe învățăturile primite postând articole în categoria „rămâi zen” de pe site.

Numele brand-ului vine de la o alintătură a numelui meu, primită cu mulți ani în urmă de la un prieten.

Categoriile pe care le-am ales au mare legătură cu „starea de bine”, cu zâmbetul și gândirea pozitivă.

În aceași categorie mai scriu despre „România mea frumoasă” și locurile pe care le vizitez.

Buticul din incinta site-ului conține pe lângă cărțile scrise de mine și prietena mea Mihaela Jurma, vestimentații cu mesaje pozitive, accesorii pentru meditații și chiar meditații ghidate.

Inițial site-ul arăta puțin haotic pentru un profesionist.

Aspectul era structurat ca de un amator. Eu îmi doream mai mult.

Și cum intenția mea a ajuns în UNIVERS, articipând la un eveniment, l-am cunoscut pe cel care „face ca online-ul să lucreze pentru tine”.

El este Micea Sapălcan de la Emiral Media.

Agenția Emiral mi-a așezat și structurat site-ul într-un mod ușor de utilizat.

Cu categoriile reașezate și bine structurate, astăzi atât eu, cât și voi ne bucurăm de un site ușor de utilizat și accesibil tuturor.

Mi-am dorit să scriu, însă nu m-am gândit că voi implementa pe lângă site și celelalte instrumente de social media.

Niciodată să nu spui niciodată!

Astăzi am pagină de Facebook, Instagram, TikTok, cu același nume „symone.ro” și un canal de YouTube „Antrenor de stare de bine”.

În călătoria mea de a împărtăși cunoașterea și bucuria, am descoperit că fiecare zi aduce o nouă provocare și o nouă oportunitate de a învăța și de a împărtăși.

Astfel, am început să organizez cel putin o dată pe lună, vinerea, o întâlnire de practică a respirației corecte și a meditației, pentru eliberarea energiilor negative acumulate.

Alături de mine este si prietena mea Mihaela Jurma- terapeut energetic.

Împreună predăm participanților din învățăturile primite.

Toate acestea îi ajută să-și îmbunătățească viața și sănătatea.

Am fost întrebată ce-mi doresc cu acest site dar si cu intâlnirile si scurtele ieșiri în natura, care este scopul meu pe mai departe?

Ei bine, imi doresc să predau mai departe aceste învățături, pentru mai multă lumină în sufletul oamenilor, echilibru, vibrație înaltă  și încredere în propria persoană.

Îmi doresc din tot sufletul ca fiecare să înțeleagă că în viteza cu care ne trăim viața și ne trec zilele astăzi, avem nevoie de un strop de ZEN, dar mai ales de NOI.

Nimic nu se compară cu energia și emoțiile pe care le simți atunci când ești în mijlocul oamenilor, împărtășind din propria ta experiență și învățătură.

Astăzi, blogul „symone.ro” nu este doar un simplu site, ci un întreg univers dedicat creșterii, evoluției personale și spirituale.

 Este locul unde găsești inspirație, încurajare și suport pentru a te întoarce la propria persoană și a trăi conștient, aici și acum.

Pe măsură ce călătoria continuă, sunt recunoscătoare pentru fiecare persoană care se alătură acestei minunate comunități.

Cu fiecare pas pe care îl facem împreună, aducem mai multă lumină în lumea noastră și în viața celor din jur.

Așadar, vă invit să îndrăzniți să faceți parte din această călătorie magică și să descoperiți împreună cu noi, frumusețea și puterea pe care o avem toți în interior.

Asta numai dacă vă doriți o schimbare. Schimbările încep întotdeauna cu propria persoană, apoi observăm schimbările celor din jurul vostru.

Cu dragoste și recunoștință, vă urez toate cele bune și vă aștept cu brațele deschise în universul „symone.ro”!

Cu Dumnezeu înainte!

Am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea www.symone.ro.

Gânduri bune vă trimit, dragilor!

 

 

 

 

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *