Sa ne iubim neconditionat!

Sa ne iubim neconditionat nu inseamna nicidecum sa fim narcisisti.

Sa ne iubim neconditionat, din punctul meu de vedere este cel mai important si mai bun lucru pe care noi, fiintele pamantene, il putem face pentru propria persoana.

Cand ne iubim pe noi insine, iar cea mai importanta persoana din viata noastra suntem noi, atunci putem oferi la randul nostru iubire adevarata celorlalti.

Putem fi buni cu ceilalti, putem fi frumosi incepand din interiorul nostru.

Se spune ca “daca nu te iubesti pe tine cu adevarat, nu poti iubi pe nimeni cu adevarat”.

Iubirea de sine vine la pachet si cu respectul fata de propria persoana. Iar in acest caz, noi vom avea sau nu actiuni facute din respect fata de noi.

Daca vrei sa citesti si cum sa traiesti constient, intra aici

Pe pamant nu exista persoane urate, exista doar persoane care nu se iubesc, care nu se respecta si au resentimente fata de oricine. Iubirea si frumusetea vin din interior, din sufletul nostru, mai exact din chakra inimii.

Multi dintre pamanteni nu stiu cum sa faca acest lucru, altii considera ca se iubesc suficient daca isi ofera o iesire cu prietenii, o masa copioasa la un restaurant de lux sau orice placere mica si nesemnificativa.

Citeste si cum sa ramai zen, intr-o lume foarte agitata, aici.

Haideti sa vedem impreuna cateva lucruri care ne ajuta sa ne iubim si sa ne respectam cu adevarat!

Sa nu renuntam niciodata la ceea ce ne face placere, deoarece sufletul nostru necesita rasfat!

Sa luam o pauza de la rutina zilnica!

Sa meditam in fiecare zi si sa ne facem timp sa stam zilnic cel putin 10 minute, fara sa ne gandim la nimic. Fiecare gand care vine, il lasam sa plece, nu ne impotrivim si nu-i dam atentie.

Sa nu mai avem nevoie de acordul nimanui, pentru ceea ce spunem sau facem.

Sa nu ne intereseze parerea celorlalti.

Cand cerem pareri, confirmari sau aprobari de la ceilalti este o forma de a cersi atentie.

Cand incetam sa mai cerem opinii celor din jur, inseamna ca a crescut increderea in propriile forte, ca ne iubim mai mult si implicit atentia lor nu ne intereseaza.

Despre Romania mea si a ta, citeste aici.

Persoanele care simtim ca nu “ne priesc”, acele persoane langa care nu ne simtim in largul nostru si langa care nu putem fi 100% noi insine, nici nu au ce sa mai caute in preajma noastra.

Cand nu ne mai intereseaza de “ce zice lumea” automat ne creste stima de sine.

Atunci cand nu putem adormi si nu stim care este cauza reala, motivul este subconstientul nostru.

Subconstientul este nelinistit intotdeuana cand avem probleme nerezolvate care ne macina. De obicei in acest caz este posibil sa scada si vibratia corpului foarte mult, iar noi nu ne putem odihni.

Ce este de facut in aceasta situatie?

Ne gasim un loc linistit, aprindem o lumanare si un bat parfumat si intram intr-o scurta meditatie de “golire de ganduri”. Inchidem ochii si ne linistim.

Ramanem asa minim 10 minute. Putem sa ne imaginam o pajiste plina de flori si mult verde, unde stam intinsi pe iarba, ascultam cum canta pasarelele si cum susura apa din izvor. Exersam aceasta meditatie macar 7 zile, incercam pe cat posibil in fiecare zi sa crestem timpul de stat in meditatie pana ajungem in a 7-a zi la 45 minute.

Cu drag omule,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *