0
Recomandarile mele Symone

Sunt femeie..

Da, sunt femeie si feminista convinsa.

Cu toate acestea nu mi-am dorit niciodata sa fiu egala cu barbatul. Imi place ca sunt fragila, sensibila, crud de sincera si prea directa, recunosc ca nu ma pricep la treburi barbatesti, mai ales la acelea care necesita forta fizica.

Imi place sa fiu alintata, grijulie, rasfatata..

Sunt femeie..

Multi barbati spun ca nu inteleg femeia, ca este dificila, complicata si greu de multumit. Poate ca asa este sau poate ca nu.  Eu consider ca atunci cand iti pasa de femeia pe care o iubesti cu adevarat, tu barbatul ei, trebuie sa-i oferi respect, siceritate, incredere totala, siguranta, liniste sufletesca, spatiu si neaparat protectie. Acea protectie pe care s-o simta cand o imbratisezi cu caldura.

Ce cauta o femeie la un barbat?


Respectul este cel mai important. Consider ca este baza relatiei de cuplu. Ofera-i celei de langa tine cavalerismul zilelor de altadata ca ea sa se simta regina sufletului tau.


Sinceritate. Nu ii spulbera visele si sperantele spunand minciuni. Odata ce te-a prins mintind, va fi imposibil sa mai reconstruiesti increderea pe care a avut-o candva. Fii barbat si asuma-ti responsabilitatea faptelor tale, pentru ca esti singurul responsabil de deciziile luate.

Incredere. Daca ai incredere in tine si in ea, nu exista suspiciuni asupra actiunilor voastre, iar asta este deasemenea temelia relatiei. Fa-o sa se simta apreciata, cu siguranta exista motive pentru care merita apreciata, altfel nu o alegeai. Verbalizeaza tot ceea ce apreciezi la ea.


Liniste. Nimeni nu are nevoie de furtuni atunci cand stie ca poate avea zile insorite. Fii pentru ea ca o zi senina de vara, incalzeste-i si linisteste-i sufletul in bratele tale.


Spatiu. Ofera-i spatiu atunci cand iti cere. Poate vrea sa planga singura, sa stea sa reflecteze la propriile ganduri fara sa fie intrerupta sau sa iasa cu fetele. Sustine-i libertate, nu o ingradi, risti sa o pierzi.

Protectie. O femeie are nevoie de protectie emotionala. Fa-o sa te vada ca pe-un refugiu atunci cand o prinde ploaia aceea cu stropi mari si reci. Lupta cot la cot cu ea si alunga-i cat mai multe temeri. Ea trebuie sa stie ca tu esti scutul ei de protective in orice situatie.

Sunt convinsa ca nu este greu si mai cred ca barbatii de langa noi au aceleasi nevoi. Asadar, daruiti-le si voi dragelor pe langa dragostea voastra, respectul, sinceritatea, increderea, linistea si spatiul de care este au nevoie, pentru linistea si bunastarea relatiei.

Sa fiti iubite, dragele mele!

Pupici,

        Symone

Vezi si...

Nu sunt comentarii

    Lasa un comentariu