„Super Luna Noua”

Azi, 15.11.2020, este “super luna noua”.

O numim “super luna noua” deaorece se afla foarte aproape de pamant.

Luna noua este despre inceputuri si intieri.

Intr-un articol anterior va spuneam despre luna plina si ce aduce cu ea aceasta,

Luna noua ,spre deosebire de luna plina, este despre dorinte, proiecte si noi inceputuri.

Cand este luna plina ne eliberam de frici, de lucruri care nu ne mai servesc.

Cand este luna noua ne punem dorinte, ne mobilizam si transmitem in Univers cele mai profunde si ascunse proiecte atat in plan fizic cat si sufletesc/spiritual.

Azi avem, luna noua in Scorpion, este timpul creatiei, conexiunilor cu lumina interioara si cu ceea ce suntem la nivel spiritual.

Scorpionul inseamna putere, regenerare, intensitate , transformare, emotie si intimidate.

 Această Luna noua in Scorpion este o OPORTUNITATE in acest an atipic 2020. Un spatiu de imputernicire si regenerare profunda, de creație a noi forme de manifestare si existenta.

Azi ni se deschide usa pentru noi posibilitati. Pentru PUTERE personala, pentru toti cei care-si asuma transformarea interioara, prin eliberarea a ceea ce nu este authentic si de folos.

De asemenea, Luna noua în Scorpion este despre ADEVAR.

Și e ca și cum se ridica brusc o ceața si obtinem claritate, trezire, constienta in privința unor aspect sensibile din viața noastra. Poate fi un capat al chinului, prin rezolvari sau clarificare și, in consecinta, alegeri diferite.

 Concluzionand, Luna noua in Scorpion este un urias potential creator. O sursa de Putere si regenerare profunda. Mai ales dacă folosim această energie cat mai constient si adecvat.

Avand in vedere ca este zi de wk, putem sa ne permitem mai usor, sa intram intr-o scurta meditatie avand o lumanare si un betisor parfumat langa noi. Inchidem ochii si ramanem in meditatie minim 10 minute cerand Universului sa ne indeplineasca cele mai arzatoare dorinte.

Pe curand omule bun,

Cu drag,

Symone.

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

2 Comments:
24 decembrie 2020

Awesome! Its genuinely remarkable article, I have got much clear idea on the topic of from this article. Suzann Ebenezer Cope

24 decembrie 2020

tks
Symone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *