Un strop de..ZEN

Buna dragilor,

A trecut ceva vreme de cand nu am scris.

Asta pentru că în ultimul timp m-am dedicat surprizelor pe care le-am pregătit pentru voi cititorii și susținatorii noștri.

Astazi vreau să vă dezvalui o parte din activitățile cu care- mi ocup timpul.

Dacă aveți răbdare și rămâneți aici, la finalul articolului vă voi dezvalui beneficiile cerealelor grâu, orez, hriscă și mei.

Toate aceste cereale yang fac parte din regimul de detoxifiere OSHAVA.

Una din preocupările mele a fost mai mult ca de obicei www.symone.ro.

Site-ul are acum o haină noua, o fată prietenoasă, mult mai ușor de utilizat și cu conținut nou.

Mi-am dorit foarte mult să ajungă la voi, mult mai ușor și mai direct, toate informatiile.

Și cum nimic nu este întamplător, iar Dumnezeu lucreaza prin oameni, la un eveniment de business l-am cunoscut pe Mircea Săplăcan.

Mircea deține agenția Emiral, delii aici

Emiral este despre: ☑Strategie, ☑ Idei și instrumente pentru a vă dezvolta afacerea online  ☑Agenție digitală ☑Vânzări ☑Online ☑Site web.

Cel mai important pentru mine este faptul că în cadrul acestei echipe minunate am găsit multă energie pozitivă, mult zâmbet și mai ales o familie care te face să te simți la ei ca într-o scurtă vacanță, vacanța aceea de cateva ore în care faci ce-ți place, zambești și te relaxezi.

Cand site-ul a fost gata de “urcat” live, Micea mi-a propus să realizăm un podcast, iar eu am acceptat imediat.

Îi mulțumesc cu recunoștință că a acceptat idea mea de a face această filmare în grădina lor minunată.

Am vorbit, am râs mult, ne-am destins și am stat ca doi vechi prieteni la un pahat de vorbă plin de energie pozitivă.

“ Dacă vrei să atingi viețile oamenilor din jurul tău, să-i inspiri, să-i motivezi, să-i încurajezi, atunci ai nevoie de o prezență coerentă în mediul online.

Mulți pot crede că, în domeniul dezvoltării personale, consultanței sau coaching-ului, promovarea pe rețelele sociale este suficientă.

Totuși, cei care au nevoie de serviciile tale doresc să te cunoască mai bine, la tine acasă, pe site.

💼 Pentru că site-ul îți reprezintă brandul, îți promovează valorile și te ajută să comunici eficient cu publicul tău țintă.

Prin el, poți oferii informații specifice despre valoarea pe care o aduci în viața oamenilor.

🖥️ Explorează site-ul de prezentare cu shop integrat https://symone.ro/, realizat pentru Simona Stefania Nicolae, terapeut energetic și consilier de dezvoltare personală.

Aici vei descoperi pagini armonioase, cu grafică echilibrată și trasee simple de navigare.

Mesajele calde, dar directe, sunt puse în valoare, iar fotografiile de înaltă calitate creează o conexiune emoțională puternică cu vizitatorii.” – Mircea Săplăcan

Multumesc cu recunoștință, Mircea pentru cuvintele frumoase, pentru echipa ta și toată munca depusă la noua față a site-ului meu.

Dragilor, puteți asculta și vizualiza podcast-ul aici

Așa cum știți deja in 2020, am realizat și scos pe piață, prima mea carte “Puterea Prezenței Tale”.

Anul acesta, împreună cu prietena mea, Mihaela Jurma, am scris și am lansat cu succes pe 22.09.2023, o carte/ghid “Să învățăm starea de bine” și o agendă “Eu sunt – Jurnal de suflet”.

Cartea este scrisă din suflet pentru suflet, pe înțelesul tuturor.

Această carte este un ghid spre starea de bine, care vă învață să vă întoarceti la voi, să vă regăsiți sufletul și scânteia de divin din el, ori de câte ori aveți nevoie sau vă simțiți “pierduti”.

Agenda este acel jurnal de suflet în care puteți să vă scrieți gândurile sau trăirile de fiecare zi, să vă notații programul zilnic citind mesajele pozitive lăsate de noi acolo și asumându-vă conținutul lor.

Toate aceste mesaje vă pot însoți în fiecare clipă a vieții voastre.

Aștept cu nerăbdare să descoperiți singuri toate aceste lucruri, care vă vor ajuta să conștientizați că forta și puterea este chiar în înteriorul vostru.

Puteti vizita buticul nostru, aici

    Am promis că voi povesti despre minunatele cereale folosite în regimul OSHAVA.

George Oshava a inventat o dietă care are ca principiu macrobiologia, inspirat fiind de hrana din mănăstirile japoneze.

Domnia sa susține că toate marile religii ale lumii consideră esențială alimentația pură.

Alimentația pură ne ajută la o sănătate fizica exepțională, la armonie psihică și mentală extrem de echilibrată.

Haideți să vedem împreună ce este macrobiologia!

„Macrobiotica porneşte de la principiile filozofiei orientale, pe care ştiinţa modernă le descoperă azi tot mai mult şi reprezintă aplicare în viata zilnică a unor concepţii de peste 5000 de ani, care arată calea fericirii printr-o alimentaţie sănătoasă.

Această cale este deschisă tuturor: bogaţi si săraci, savanţi sau ignoranţi, care vor în mod sincer să se vindece.

Conform medicinii Extremului Orient, nu există mijloace terapeutice , căci Natura, mama întregii vieţi, este marea vindecătoare.

Boala şi nenorocirea, ca şi crima şi pedeapsa, rezultă dintr-o proastă purtare, care violează ordinea Universului.” – George Oshava

Las mai jos efectele pe care le are asupra noastră consumul sau urmarea unei „Diete Oshava”, din punctul de vedere al unui specialist:

  • „Deoarece cerealele sunt bogate în principii nutritive vitale, organismul nu slăbeşte în cele 10 zile de cură. Fiind însă alimente simple şi foarte pure, ele permit eliminarea toxinelor, în special a rezidurilor grase, deschizând şi purificând căile naturale ale organismului.
  • Fluidele corpului (sângele, limfa şi lichidul interstiţial) vor circula liber prin canalele corpului, proces ce permite evoluţia spre starea de sănătate.
  • magnetismului curativ (motiv pentru care un astfel de regim este recomandat bioenergoterapeuţilor).
  • Persoanele în vârstă vor simţii un efect de reîntinerire, revitalizare şi regenerare, de aceea, este bine să se ştie că în India antică cei care ajungeau la apusul vieţii, urmau 3-4 luni pe an astfel de cure de reîntinerire, care le permiteau să „îmbătrânească frumos”, fără probleme, şi să-şi prelungească cu mulţi ani speranţa de viaţa”

Dr. Boerescu Cristian

Dacă doriți mai multe amănunte despre acest regim, vă astept pe contact@symone.ro.

Aici promit să dau amanuntele cerute și/sau dieta integrală cu rețetele de preparare.

Menționez că eu tocmai ce am terminat de ținut o astfel de dietă și mă simt extraordinar de bine din toate punctele de vedere.

Pâna data viitoare,

Să vă fie numai bine!

Symone!

 

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *