“A cinderella story: Once upon a song”

A cinderella story: Once upon a song”

De aceasta data, vom merge putin inapoi, in cea mai frumoasa perioada din viata, copilaria. Recomandarea de astazi este “A cinderella story: Once upon a song”.

Dupa cum a-ti vazut si din titlu nu este ca orice poveste obisnuita cu printese si printi, este una din viata reala. In basmul original Katie ramane cu tatal ei care se recasatoreste, stiti povestea deja.

In aceasta ecranizare, ea ramane cu mama ei vitrega si cei doi frati dupa moartea tatalui ei. Ea avea un talent nativ, sa compuna muzica si sa cante cu vocea ei minunata. Intr-o zi Guy Morgan alaturi de fiul sau Luke vine in vizita la ei pentru a discuta afaceri si producerea unor noi hit-uri. Katie incerca din rasputeri sa gaseasca putin timp liber pentru a le arata celor doi de ce este in stare, ce a scris ea, insa mama ei vitrega avea un plan bine alcatuit intotdeauna, ca sa scape de ea, iar de data aceasta ii veni o idee stralucita si o propune pe fiica ei sa faca playback intr-unul dintre spectacolele oranizate de Luke .

A cinderella story: Once upon a song – versiunea moderna

Katie fiind singura cu talent la cantat, trebuia sa o acopere mereu pe sora ei vitrega. Intr-un final, in timpul acelui spectacol Luke si-a dat seama ca ea era de fapt cea care canta si Bev era cea care facea playback. Acesta si-a facut un plan ca sa o poata salva pe adevarata compozitoare si sa ii poata arata tatalui sau care este talentul adevarat. Astfel, Luke  a  luat o camera de filmat si a inceput sa inregistreze, pentru a dovedii adevarul. Odata iesit la iveala adevaratul talent, planurile de viitor au fost facute. Guy va produce un album cu Katie si cu fiul sau.

Eu spun ca acest film este relaxant, distractiv si educativ in acelasi timp. Sper sa va placa si voua.

Pe curand!

By Alessia

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *