17,00 lei

AVENTURIN BRUT – verde

Dimensiuni:4 cm   Aventurinul verde are calitati de cresterea capacitatii de incredere in propria persoana, cresterea vitalitatii acelui care il poarta si a optimismului, catre o noua viata. Acest cristal ajuta in viata sentimentala si ne permite sa privim partea plina a paharului. Ne mai spune ...ca totul este o incercare din care este necasar sa invatam si ne ajuta sa ne eliberam de atasamente fata de lucrurile pe care le-am trait sau le-am infaptuit. Sustine vindecarea emotionala si fizica si echilibrarea energetica. Stimuleaza inima si fluxul energetic in tot organismul, ne insufla dorinta de vindecare si purificare, este benefic in recuperarea de dupa operatii sau boli. Va propunem si o intentie cu care sa pasiti in viata: Pasesc pe drumul vietii mele cu incredere, optimism si vitalitate maxima.  

Detalii produs
Dimensiuni:4 cm

 

Aventurinul verde are calitati de cresterea capacitatii de incredere in propria persoana, cresterea vitalitatii acelui care il poarta si a optimismului, catre o noua viata.

Acest cristal ajuta in viata sentimentala si ne permite sa privim partea plina a paharului. Ne mai spune ca totul este o incercare din care este necasar sa invatam si ne ajuta sa ne eliberam de atasamente fata de lucrurile pe care le-am trait sau le-am infaptuit.

Sustine vindecarea emotionala si fizica si echilibrarea energetica.

Stimuleaza inima si fluxul energetic in tot organismul, ne insufla dorinta de vindecare si purificare, este benefic in recuperarea de dupa operatii sau boli.

Va propunem si o intentie cu care sa pasiti in viata:

Pasesc pe drumul vietii mele cu incredere, optimism si vitalitate maxima.