Buticul cu gânduri bune

Buna dragii mei,

Imi doresc foarte, foarte mult sa imprastii “Mesaje Pozitive”.

Traversam, cu totii, de mai bine de doi ani, o perioada cel putin ciudata, ca sa nu ii spunem, in mod direct, dificila.

Am vazut si am simtit, in jurul meu, un „vibe” mai rece si mai trist. Am vazut nuante de rautate, acolo unde poate nu m-as fi asteptat. Am vazut debusolare si un soi de panica.

Dar nimeni si nimic nu ne da dreptul sa judecam, mai ales in contextul in care aceasta perioada cu siguranta pe langa pagubele fizice pe care le-a facut printre noi, a cauzat si crapaturi, mai mici sau mai mari, in ceea ce am putea numi fundatia noastra sufleteasca.

Si cum am spus, nu avem dreptul sa judecam, dar daca ne sta in putere, de ce sa nu ajutam?

De acea imi doresc sa imprastii mesaje pozitive de la o romanca autentica pentru toti romanii mei frumosi. Poate mesajul potrivit, vazut pe tricoul unui strain pe strada, va salva ziua cuiva :).

Ideea acestui magazin a venit tocmai pentru a ii face pe oameni sa zambesca, sa fie pozitivi sa se bucure de viata.

Pentru ca, draga omule, viata o avem pentru a fi traita nu irosita cu “urat”.
Am scris si am sa scriu mult timp de acum inainte despre importanta starii noastre interioare, despre cat de important este sa gandim si sa transmitem UNIVERSULUI gandurile noastre pozitive.

Si te intrebi ce vei gasi aici, cand se va lansa magazinul online? Vreau sa iti spun doar ca magazinul va avea absolut toate produsele si categoriile de produse exclusiv “POZITIVE”. Ce inseamna asta? Vei descoperi!

Toate produsle acestui magazin invita la stare de bine, la frumos si pozitiv.

Haideti impreuna sa imprastiem MESAJE POZITIVE!

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

2 Comments:
16 noiembrie 2021

Sunteți un om minunat și nu puteți concepe decât lucruri minunate pentru oamenii cu care interactionati. Abia aștept lansarea cărții. Personal, am nevoie de mesaje pozitive, îmi sunt recomandate de psiholog, iar oamenii care să le transmită sunt tot mai puțini. Cu atât mai prețioasă rămâneți pentru mine, în acest context. Felicitari și mult succes. Cu multă considerație, o educatoare!

20 noiembrie 2021

Multumesc din suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *