Copiii Noii Generatii

copiii noii generatii

COPIII NOII GENERATII: COPII INDIGO, COPII DE CRISTAL si  COPII STELARI.

Vi s-a intamplat probabil sa nu- i intelegeti pe copiii vostri, sa va puna intrebari nefiresti pentru varsta lor , sa faca lucruri si gesturi la fel de nefiresti. Sa povesteasca despre lucruri intamplate cu mult inainte sa se nasca in familia voastra.

Acesti copii sunt de fapt foarte speciali, iar voi trebuie sa va considerati extrem de norocosi  pentru ca v-au ales sa le fiti parinti. Copii au ales in ce familie sa se nasca , in ce oras , in ce tara.

Cine sunt copiii noii generatii?

COPIII INDIGO

Ei au aparut pentru prima data in perioada 1970- 1992, sunt copiii care simt minciuna, nedreptatea , au spirit razboinic, menirea lor este sa darame vechile sisteme  care nu mai sunt de folos. Ei nu au prejudecati , sunt sinceri si deschisi. Se nasc cu al-6-lea simt, sunt plini de energia focului  si isi folosesc ambele emisfere cerebrale deodata. Copii indigo nu accepta falsitatea , iubesc arta, animalele, au o legatura stransa cu natura , se nasc cu protejarea mediului in sange, sunt extrem de inteligenti, nu se pot juca cu copii de aceiasi varsta cu ei. Pe ei nu trebuie sa-i constrangi  niciodata sa urmeze o anumita meserie, vor face doar ceea ce le este menit.

COPIII DE CRISTAL

Au inceput sa se nasca dupa anul 2000. Caracteristicile lor sunt putin diferite de ale copiilor indigo. Se nasc in familii care-i vor ajuta sa-si indeplineasca menirea si isi vor invata parintii, legea iubirii si a echilibrului. In privirea lor zarim intelepciune chiar la varste foarte mici, au ochi imensi, larg deschis, o privire foarte patrunzatoare. Incep sa vorbesca tarziu din cauza faptului ca ei sunt telepatici , posibil sa invete sa cante inainte de a vorbi.

Sunt extrem de echilibrati, blanzi, iubitori, sunt foarte apropiati de mama. Prefera hrana vegetala ( aleg legume in functie de culuarea lor ). Acesti copii sunt extrem de inteligenti , sunt sensibili la culori, la haine placut colorate. Pe fata acestor copii se poate vedea un suras blajin, o privire calma si luminata care emana o iubire fantastica. Nu accepta fatarnicia si minciuna, ei ne invata pe noi cu ajutorul conversatiilor sincere. Au vointa puternica, isi folosesc deopotriva ambele emisfere cerebrale, nu le pot deosebi, se concentreaza greu la materiile scolare, nu domina si nu manipuleaza, isi ajuta prietenii si semenii mai slabil.

 Cea mai importanta misiune a lor este salvarea planetei. Se gandesc cu responsabilitate la pamant, au foarte multa iubire fata de viata, nu fac rau florilor, nu le vor rupe si nu vor omori gazele.

COPIII STELARI

Sunt o categorie aparte a copiilor de cristal , au aceleasi caracteristici , emana o iubire de cristal, isi amintesc vietile anterioare, dorm foarte putin, sunt foarte inteligenti si se plictisesc la scoala.

Dragi parinti, tratati acesti copii cu multa iubire , afectiune pura , fara a incerca sa-i “manevrati”, sa nu incercati sa-i indrumati cu ce au de facut in viata. Ei stiu foarte clar si chiar dinainte de a veni pe pamant. Ei au misiunea clara de a salva planeta, de a ne iubi neconditionat pe noi dar si tot ceea ce-i inconjuara mai ales natura si animalele.

Sfatul meu in ceea ce priveste copiii noii generatii:

    Dragi parinti, tratati acesti copii cu iubire neconditionata. rezolvati impreuna cu ei, toate problemele aparute cu privire la cresterea lor. Oferiti-le  posibilitatea de a alege intotdeauna, nu ii minimalizati niciodata, intotdeauna sa le explicati de ce le dati un sfat si sa fiti foarte atenti la aceste explicatii. Astfel va vor  respecta si vor fi mai rabdatori cu voi. Daca le dati porunci dictatoriale, fara un motiv bine intemeiat, nu vor intelege de ce e bine pentru ei.

Faceti din ei partenerii vostri in cresterea lor. Inca din frageda pruncie explicati tot ce faceti. Poate nu ne vor intelege mereu, dar vor simti sinceritatea si respectul fata de ei. Sa ocoliti criticile negative si sa le garantati ca ii sprijiniti neconditionat in actiunile lor. Sa va bucurati impreuna cu ei de succesele lor si sa nu aveti asteptari sa aiba performante. Problemele sa le rezolvati acasa, in familie. Nu le impuneti cine sa fie sau ce sa devina, ei stiu mai bine acest lucru. Decizia trebuie sa le apartina.

Ei au misiunea clara de a salva planeta, de a iubi neconditionat oamenii, dar mai ales natura si animalele.

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *