„Harry Potter” – fascinanta carte

De ziua copiilor de la un copil minunat , impresii despre Harry Potter.

Desen realizat de Alessia.

Alessia recomanda Harry Potter

Nu pot incepe decat cu minunatele carti ale autoarei J. K. Rowling, Harry Potter, ce sunt in numar de 7 ,ultimul volum avand doua parti.

De mica sunt fascinata de lumea basmelor si a necunoscutului. Chiar sa vad filme cu vrajitoare, vampiri sau varcolaci mi se parea extrem de interesant. Pot spune ca aceste carti sunt preferatele mele si azi.

Am observat cum autoarea pune accent pe lucrurile cele mai de pret: fericirea (cand Harry este alaturi de cei mai buni prieteni) , iubirea (cum ii iubeste pe parintii lui, chiar daca nu i-a cunoscut niciodata) , si curajul (cum acesta trece prin atatea lucruri inspaimantatoare, mergand intotdeauna mai departe pentru binele tuturor).

Micul baiat la numai 11 ani trece de la un om normal la vrajitor, afland ca parinti lui au murit din cauza unui vrajitor, lasandu-i ca blestem semnul fulgerului pe frunte.

In fiecare volum personajul principal trece prin provocarile ce le intalneste in cale, depasind cu brio orice obstacol.

Pe parcursul volumelor Harry, alaturi de cei mai buni prieteni, Ron si Hermonie, strapungand toate aventurile periculoase ce vor urma numai pentru a il invinge intr-un final pe Voldemort.

Lectura placuta !

By Alessia

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *