“High strung”

Filmul depre care voi vorbi astazi este despre romantism, muzica , dans, armonie, talent, munca multa, perseverenta si incredere in propriile forte, iar titlul lui este “High strung” (2016).

Ruby,  isi doreste din suflet sa poata intra la Universitatea de Muzica si Dans, MCA. Decide sa mearga la inscriere dar, odata ce paseste pe usa, o cuprinde un val de emotii. Chiar daca abia asteapta aceasta experienta. In drumurile ei prin oras, intalneste un baiat care canta la vioara in statia de metrou. Tocmai ce i se furase instrumentul si isi pierduse speranta. Ea incearca sa-l ajute, doar ca in acest timp,  Ruby se indragosteste de el. Ii propune sa se inscrie impreuna la concursul clasic ce urma sa aiba loc, in acest fel, rezolvand  nevoia lui de a avea viza de student si de bani ca sa-si poata plati datoriile.

Odata luata aceasta decizie, le vine inspirata idee de a convinge  si o trupa de street dance, foarte talentata, sa se inscrie alaturi de ei. Impreuna, printr-o cooperare perfecta, pun in scena un spectacol. Este evident ca in concurs erau multi competitori straluciti. Juriul a decis.

Va las pe voi sa descoperiti finalul acestui film. Tot ce va pot spune este ca mie mi-a placut foarte mult scenariul, muzica si prestatia artistilor.

Sper sa va placa High strung!

By Alessia

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

2 Comments:
27 iunie 2020

Pare foarte interesant. Il voi cauta sa-l vizionez.
Multumesc Alessia!

29 iunie 2020

Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *