Scrisori catre Julieta

Filmul despre care voi povesti azi se intituleaza  „Scrisori catre Julieta” .

O superba comedie romantica ce tine de destin si iubire adevarata.  Sophie, tanara scriitoare, pleaca alaturi de logodnicul sau, Victor, in Verona. Aceasta descopera mitul scrisorilor catre Julieta si vrea sa ajute in rezolvarea problemelor de acolo. Dupa ce gaseste o scrisoare, bine ascunsa, veche de 50 de ani, se hotaraste sa-i trimita un raspuns inapoi protagonistei.

O data ce Claire primeste raspunsul dupa atata timp, se intoarce la Verona pentru a-si gasi iubirea de mult pierduta. Ajunsa acolo, alaturi de nepotul sau, Charlie, Sophie vrea sa ajute in gasirea dragostei. Victor nu-i sta in calea fericirii sale si o lasa sa porneasca in mica aventura.

Pe parcursul calatoriei Charlie se indragosteste de Sophie insa nu poate sa-si declare admiratia pentru ea stiind ca  este logodita. Ca la orice final fericit Clarie isi gaseste dragostea si se casatoreste cu Lorenzo. De asemenea, tanara scriitoare intelege ce inseamna iubirea adevarata pentru ea, se desparte de Victor, de cel pe care nu il iubea  si se intoarce la adevarata dragoste, Charlie.

  Sper ca v-am facut curiosi sa cautati Scrisori catre Julieta! ????

   Vizionare placuta!

By Alessia

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *