Vacanta de vis la mine acasa in Romania

Dragii mei,

Vacanta de vis la mine acasa in Romania,

Am promis ca revin cu povestea vacantei mele de vis din acest an.

Sigur mai “fug “un wk tot in vacanta si tot impreuna cu familia mea minunata, familia mea extinsa. ( cei apropiati stiu despre ce vorbesc).

Deoarece drumul este destul de lung si anevoios , prima oprire am facut-o la mijlocul traseului sa mancam de pranz. Apoi am plecat spre magicele tinuturi ale BUCOVINEI.

Mai multe articole despre Romania mea frumoasa, aici

Odata ajunsa acolo unde aveam sa stam 5 zile, am uitat de oboseala si de tot greul drumului deoarece am pasit intr-o “lume de basm”.

Magia Romaniei

Vacanta de vis..

Locatia unde am fost cazate era desprinsa parca din povestile cu zanele padurii ce locuiesc  inconjurate de iarba de un  verde crud, de copaci, flori si casutele( vilele)  supusilor.

Fara intentia de a face reclama, am stat la “Popas Turistic Bucovina” in localitatea Sucevita , un complex touristic care are tot ce-ti poti dorii ca sa te relaxezi sis a te distrezi cu familia sau prietenii.

Taram de basm la mine acasa in Romania, Popas Turistic Bucovina

 Am sa va las aici cateva poze desi mi-ar fi placut tare, tare mult sa pot transmite mirosul aerului curat  si energia locului care te relaxa instant.

Se spune pe buna dreptate ca Moldova este taramul Manastirilor si asa este.

Mai multe despre trairea constienta, aici

Am vizitat trei dintre ele: Manastirea Sucevita,  Manastirea Dragomirna si Moldovita.

Voi scrie depre fiecare in articole separate deorece fiecare merita atentia cuvenita.

Nu puteam sa ajungem in zona si sa nu ne plimbam cu faimoasa Mocanita. Pe pliantul mocanitei am gasit un slogan foarte dragut si amuzant : “Hai cu toti la Moldovita, sa te plimbi cu Mocanita!”.

Voi face mai multe articole, voi posta mai multe poze deoarece eu chiar cred ca tara asta minunata merita vizitata si merita sa se scrie mult despre ea.

Ramaneti aproape revin cu articol despre Manastirea Dragomirna din Suceava.

Va pup tare,

Symone

Comentarii

Spune-mi părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *